Mainos

Sijoitusriskit esillä Turun Sijoitusmessuilla

Sijoittamisinto elää nyt huipussaan, sillä sijoittamisen voi aloittaa muutamalla satasella. Vaikka suomalaiset ovat tajuamassa, ettei menestys voi nojata vain yhden yrityksen varaan eikä jatkua ikuisesti, on sijoittamisen vaaroista puhuttu vielä melko vähän. Sijoitusriskit onkin siksi valittu Turussa huomenna alkavien sijoitusmessujen keskeiseksi teemaksi sijoitusverotuksen ohella.

Seminaariluennoilla käsitellään niin sijoitusriskien hallintaa varainhoidossa kuin rahastosijoittamisen tuottoja ja riskejä. Kaikkiaan luentoja ja tietoiskuja sijoittamisesta järjestetään yli 70. Vinkkejä saa myös omaisuusjärjestelyistä, sijoittajan oikeusturvasta ja kansainvälisistä rahastoista. Luennoitsijat ovat pääosin suomalaisia huippuasiantuntijoita, mutta myös ulkomaisia huippuja saapuu Turkuun. Kansainvälistä näkökulmaa avartavat muun muassa MeritaNordbanken Luxenburg S.A:n ja HSBC Republic Bank Suissen edustajat.

Turussa sijoitusmessut järjestetään nyt kolmatta kertaa. Projektipäällikkö Sanna Hongiston mukaan aiemmilla messuilla kävi noin 2000 sijoituksesta kiinnostunutta, nyt määrän odotetaan kasvavan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.