Siivouskuningatar Auri Kanasella ei ole manageria, vaan hän hoitaa itse kaiken – paljastaa miettineensä muuttoa ulkomaille

Siivouskuningatar Auri Kanasen opeilla siivoamiseen voi rakastua 8:49
Siivouskuningatar Auri Kanasen opeilla siivoamiseen voi rakastua

Siivouskuningatar Auri Kananen on suunnitellut muuttoa ulkomaille, mutta ei ole tehnyt tarkempaa aikataulusuunnitelmaa.

Siivouskuningatar Auri Kananen siivoaa ilmaiseksi superlikaisia asuntoja ja tekee niistä suosittuja siivousvideoita YouTubeen ja myös TikTok-palveluun. Kun Kananen oli Huomenta Suomessa vieraana, sähköpostiin kilahti välittömästi pari viestiä ja niissä pyydettiin siivouskuningatarta siivoamaan.

Kananen kertoo, että yhteydenottoja tulee päivästä riippuen – jonain päivänä saattaa tulla kymmenen ja jonain ei yhtään.

– Se on aina kannattavaa olla perinteisessä mediassa, koska vanhemmat ihmiset ottavat yhteyttä. Jos esimerkiksi BBC:llä on ollut uutinen, silloin tulee Englannista paljon hakemuksia.

Siivoushakemuksia Kananen kuitenkin haluaa, eikä niitä tule koskaan liikaa.

– Se harmittaa, että monet avunpyytäjät luulevat, että hakemuksia tulee ovista ja ikkunoista. Jos olet esimerkiksi masentunut, niin monet ajattelevat, ettei ole toivoakaan, että tulisin siivoamaan. Saan myös paljon viestejä, että olet varmaan niin kiireinen, ettet enää tee näitä.

Tyyli syntyi sattumalta

Kananen ole ottanut sosiaalisesta mediasta paineita, vaikka hänellä onkin Instagramissa 2,6 miljoonaa seuraajaa ja TikTokissa lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. YouTubessa tilaajia on yli kaksi miljoonaa.

– Some ei ole se pääjuttu, vaan asuntojen löytäminen.

Kanasen tavaramerkiksi ovat nousseet pinkit vaatteet sekä kaksi ranskanlettiä. Oma tyyli löytyi täysin sattumalta.

– Tykkään pinkistä ja äidin yrityksessä, jossa olin töissä, käytetään pinkkejä essuja. Aloin vaan siivoamaan ne päällä.

– Letit ovat siitä syystä, että minulla on luonnonkiharahius ja se oli huonossa kunnossa, kun suoristin sitä. Olin yksi päivä, että nyt tämän on loputtava ja alan harjoitella lettien tekoa. Sitten tein kuukauden lettejä ja tässä ollaan.

Kananen ei ole monien tähtien tavoin ottanut itselleen manageria hoitamaan työtarjouksia ja haastattelupyyntöjä ympäri maailmaa, vaan hän hoitaa kaikki itse.

– Ei se ole niin vaikeaa. Jos minulle olisi sanottu 2,5 vuotta sitten, että sinun pitäisi tällaisia pyöritellä, niin olisin ajatellut, etten osaa mitään bisnestä Jenkkeihin hoitaa. Vastailen vähän rallienglannilla sinne, niin ihan hyvä tulee.

– Tässä hommassa koko maailma on avoinna ja pitää päättää, mihin sanoo ei. Terapian takia tunnen itseni aika hyvin, että mitä haluan tehdä. Minun ei ole vaikea sanoa ei, koska muutenhan hukkaisin itseni. Minun on pidettävä itsestäni huolta, että voin auttaa muita.

Ystävä mukaan reissuun

Kananen on lähdössä ensi viikolla Chicagoon siivoamaan, ja hänen reissukaverikseen lähtee paras ystävä. Kanasella on ulkomaan työreissuilla aina ystävä tai assistentti mukana, sillä matkalle tarvitaan monta matkalaukkua sekä tietenkin siivoustarvikkeet, mutta pesuaineet hän ostaa aina paikan päältä.

– Se saattaa näyttää siltä, että tuo vaan lentää tuonne, mutta kyllä noissa matkoissa on aina aika järjestäminen.

Kananen erosi kihlatustaan viime syksynä, eikä hän hae rinnalleen uutta rakasta.

– Minua ei kiinnosta yhtään mikään deittailu. En oikein osaa sanoin kuvailla… jos alkaisin nyt deittailla jotain, se olisi kuin ampuisin itseäni jalkaan. Se vähäinen aika, mitä minulla on, haluan käyttää sen täysiä töihin. Se oli yksi syy, miksi ylipäätään erosin, että tämä työ vie niin paljon aikaa ja minä tykkään tästä.

Osti kodin Tampereelta

Kananen paljasti ostaneensa Tampereelta kolmion, jossa hän asuu tällä hetkellä. Kananen kuvailee, kuinka kodista on lyhyt matka moottoritielle, sillä ajelee usein Helsinkiin.

Siivouskuningatar matkustaa töidensä puolesta paljon, joten onko hän miettinyt muuttoa joskus ulkomaille?

– Olen miettinyt, että haluaisin ehkä mennä Englantiin vaikka puoleksi vuodeksi, voisin siivoilla siellä ympäriämpäri. En ole vielä tehnyt suunnitelmia, mutta voi olla, että jossain vaiheessa kerään kimpsut ja kampsut ja sinne vain.

Lue myös:

    Uusimmat