Siis hetkinen – miten maailmanmestari ajettiin tästä ulos? Mestarien liiga -ottelun ratkaisu tyrmistyttää

Monet jalkapallon seuraajat ilmaisivat tyrmistymisensä, kun Borussia Dortmundin Mats Hummels ajettiin kyseenalaisen oloisesti ulos Mestarien liigan ottelussa Ajaxia vastaan.

Saksalaistoppari Hummels joutui jättämään kentän suoralla punaisella kortilla vajaan puolen tunnin kohdalla. Tuomio vaikutti vähintäänkin erikoiselta.

Hummels liukui pallontavoittelutilanteeseen, ja Ajaxin brasilialaishyökkääjä Antony astui hänen oikean jalkansa päälle. Antony jäi tämän jälkeen kieriskelemään nurmeen tuskaisesti elehtien.

Vaikka tilanne tarkistettiin VARilta, tuomiona oli punainen kortti. Vuoden 2014 maailmanmestari Hummels poistui kentältä päätään pyöritellen.

Twitter on tulvinut ulosajotuomiota hämmästeleviä näkemyksiä.

Voit katsoa ulosajoon johtaneen tilanteen ylälaidan videolta.

Dortmund onnistui kampeamaan 1–0-johtoon Marco Reusin rangaistuspotkumaalilla vain kahdeksan minuuttia ulosajon jälkeen, mutta Ajax käänsi taiston toisella puoliajalla 3–1-voitokseen.

Ajax on voittanut toistaiseksi kaikki C-lohkon neljä otteluaan, ja se on 12 pisteellään varmistanut myös paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä. Dortmund ja Sporting ovat kumpikin kuudessa pisteessä, kun taas Besiktas pitää lohkossa perää nollilla.

Lue myös:

    Uusimmat