Sienna Miller syytti perhettään juorujen levittämisestä medialle: Oli väärässä

Näyttelijä Sienna Miller syytti perhettään ja ystäviään elämäänsä koskevien tietojen levittämisestä medialle. Tähti ei tiennyt, että todellisuudessa hänen puhelintaan hakkeroitiin.

Näyttelijä Sienna Miller on käynyt oikeudessa puimassa tapahtumasarjaa, joka koski hänen henkilökohtaisten tietojensa levittämistä medialle, The Sun uutisoi. 29-vuotias näyttelijä oli varma, että joku hänen lähipiiristään levittää hänestä tietoja mediaan. Todellinen syyllinen oli hakkeroija, joka kalasteli tietoja hänen puhelimestaan.

– Oli hyvin hämmentävää, miten tietyt asiat tulivat julkisuuteen. Vaihdoin puhelinnumeroni, mutta sitten vaihdoin sen aina uudelleen ja uudelleen ja lopulta päädyin vaihtamaan sen kolme kertaa kuussa. Kun olin vaihtanut numeroni, olin melko varma, ettei kyse voi olla hakkeroinnista, joten aloin epäillä läheisiäni. He syyttivät myös toisiaan, Miller kertoo.

Miller paljastaa, että hän tunsi olonsa tuolloin hyvin haavoittuvaiseksi.

– Tunnen oloni hirveäksi, kun pystyin syyttämään läheisiäni. Mutta tuntui täysin paranoidiselta epäillä, että asuntoani tai minua salakuunnellaan, Miller sanoo.

Millerillä on ollut ongelmia julkisuuden kanssa aiemminkin tänä vuonna. Vastikään hän voitti lakijutun Mirror-lehteä vastaan, kun se julkaisi kuvan tähdestä väittämällä, että tämä oli hyväntekeväisyysgaalassa juovuksissa. Tosiasiassa lehti oli leikannut kuvan Milleristä leikkimässä pikkutytön kanssa ampumisleikkiä, jossa toinen ampuu ja toinen kuolee. Hassuista ilmeistä oli koottu juttuun kuva Milleristä, mutta pikkutyttö oli irrotettu kuvasta kokonaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja