"Siellä mietitään, otetaanko Mörkö änäriin" – Mikko Rantanen näyttää vihreää valoa Marko Anttilan NHL-valloitukselle

Mikko Rantanen paljastaa: Pelasi NHL-pudotuspeleissä murtuneella jalalla 4:15
Videolla Mikko Rantasen haastattelu kokonaisuudessaan.

Marko Anttila nousi Leijonien ja koko Suomen suureksi sankariksi upeaan maailmanmestaruuteen päättyneissä MM-kisoissa. Viime aikoina on spekuloitu jopa Anttilan mahdollisella NHL-sopimuksella. NHL-tähti Mikko Rantanen uskoo Anttilalla olevan kysyntää myös rapakon takana.

Anttila nousi valokeilaan Slovakian MM-kisoissa, kun hän iski jatkopeleissä tärkeitä osumia niin Ruotsin, Venäjän kuin Kanadankin verkkoon. Anttilan vahvat peliesitykset käynnistivät myös vahvoja spekulaatioita Anttilan mahdollisesta NHL-siirrosta. Rantanen uskoo, että Anttilalle olisi käyttöä myös rapakon takana.

– Kyllä mä uskon, että siellä kovaa mietitään, että otetaanko Mörkö änäriin. Mun mielestä ainakin, miksi ei. Pelasi hienon turnauksen ja oli tärkeimmissä peleissä Suomen ylivoimaisesti tärkein pelaaja ja teki tärkeimmät maalit, mikä näyttää NHL-scouttien silmiin hyvältä, Rantanen pohtii MTV Urheilun haastattelussa.

34-vuotias Anttila on Chicago Blackhawksin yhdeksännen kierroksen varaus vuodelta 2004. Urallaan SM-liigassa, SHL:ssä ja KHL:ssä pelanneen yli kaksimetrisen hyökkääjän NHL-pestin yllä leijailee yksi suuri kysymys. Onko Anttila liian vanha rapakon taakse?

– Ei hän ole mikään nuori sälli enää, mutta on siellä ennenkin vanhemmalla iällä tehty NHL-debyytti. Kyllä mä uskon, että on varmasti ottajia, Rantanen vakuuttelee.

Lue myös:

    Uusimmat