Kaapo Kakon kilpakumppani jätti NHL:n huippulupauksille suunnatut fyysiset testit väliin – "Ei ollut järkeä"

Kaapo Kakon kanssa kesän NHL-varaustilaisuuden ykkösvarauksesta kisaava Jack Hughes ei osallistunut fyysisiin testeihin NHL:n huippulupauksille järjestettävässä NHL Scouting Combine -tapahtumassa.

Kakko ja Hughes ovat suurimmat ennakkosuosikit tulevan varaustilaisuuden ykkösvaraukseksi. Kaksikon nimet ovat pyörineet mediassa runsaasti viime viikkoina, sillä kumpikin huippulupaus oli mukana kevään MM-kisoissa.

Varausikäisille järjestetty NHL Scouting Combine -tapahtuma pidettiin viime viikolla Buffalossa. Kakko ei osallistunut tapahtumaan lainkaan, sillä Suomen maailmanmestaruuden tuomien kiireiden vuoksi.

Useita mediapäiviä sisältänyt tapahtuma huipentui viikonloppuna fyysisiin kuntotesteihin, joissa mitattiin nuorten pelaajien erilaisia fyysisiä ominaisuuksia. Jack Hughes jätti kuntotestit kokonaan väliin, sillä nuorukaisen kiireinen kiekkokevät on saanut Hughesin väsyneeksi.

– Tiesin tänne tullessani, että en aikoisi osallistua testeihin. En ollut juurikaan harjoitellut sitä varten, koska olen pelannut jääkiekkoa viimeisen kahden kuukauden ajan. En ole oikeastaan pitänyt taukoa. Testeihin osallistumisessa ei vain ollut järkeä. Kroppani kaipasi taukoa, Hughes selventää NHL:n sivuilla.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään Vancouverissa 21. – 22. kesäkuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat