Sia, 44, paljasti hämmentävän uutisen – vahvisti tovi sitten adoptoineensa kaksi poikaa, nyt muusikosta on tullut isoäiti

Australialaislaulaja Sia kertoi toukokuussa adoptoineensa kaksi teini-ikäistä poikaa. Nyt hän paljastaa tulleensa isoäidiksi 44-vuotiaana.

Muun muassa Chandelier-hitistään tunnettu laulaja Sia on pysytellyt vuosien saatossa hyvin hiljaa yksityiselämästään. Keväällä hän kuitenkin yllätti ilmoittamalla, että oli adoptoinut kaksi teini-ikäistä poikaa.

–  He olivat silloin molemmat 18-vuotiaita, nyt 19. Rakastan heitä kovasti, australialaistähti kommentoi Ellen mukaan toukokuussa.

44-vuotias laulaja paljasti tiistaina Zane Lowen Apple Music show -podcastissa, että hänen perheensä on kasvanut entisestään.

–  Nuorempi poikani sai hiljattain kaksi lasta, Sia kertoi ja paljasti myös, mitä nimeä adoptiopojat nyt käyttävät tuoreesta isoäidistä.

–  He kutsuvat minua Nanaksi, vaikka toivoisin, että minua kutsuttaisiin Loveyksi, kuten Kris Jenneriä, hän paljasti viitaten Kardashianin klaanin matriarkkaan.

Hän kertoi samalla myös poikiensa adoptioprosessista. Hän kertoo, että hänen poikansa olivat olleet useammissa perheyksiköissä ennen adoptointia.

–  He olivat asuneet 18 eri kohteessa 18 vuoden aikana.

Laulaja kertoo, että pojat kärsivät myös rankan elämänsä vuoksi useista traumoista, joita hän on rohkaissut heitä selvittämään. Sia kertoo ymmärtäneensä poikiensa kautta, kuinka etuoikeutettuja valkoiset ihmiset ovat.

–  Hävettää myöntää, että vasta kahden tummaihoisen adoptiopojan myötä ymmärsin todella, mitä kaikkea he joutuvat kohtaamaan päivittäin.

Sia on ollut aiemmin naimisissa elokuvatuottaja Erik Anders Langin kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2016.

Yksityisyydestään tarkka laulaja on voittanut uransa aikana useamman Grammy-palkinnon. Hänen tavaramerkkinsä ovat isot ja näyttävät peruukit, jotka usein peittävät suuren osan hänen kasvoistaan. Sia on kertonut käyttävänsä peruukkeja, koska ei ole varsinaisesti kiinnostunut julkisuudesta, vaan tahtoo musiikkinsa olevan pääroolissa.

Lähteet: Mirror, PeopleElle 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja