Shirly Karvinen palasi takaisin radioon – aloitti työt keskipäiväjuontajana: "Olen parempaa seuraa, kun saan tehdä omia juttuja"

Shirly Karvinen puhuu nyt sukulaisistaan Wuhanissa – kaikki omissa kodeissaan eristyksissä 4:47
Shrily Karvinen puhui Wuhanissa asuvista sukulaisistaan MTV Uutisille maaliskuussa.

Koronatilanteen aikana Shirly Karvisen työtilanne muuttui, kuten myös sen ulkopuolinenkin elämä.

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Shirly Karvinen lopetti helmikuussa Radio SuomiRockin aamujuontajana. Tuollon hän kertoi, ettei aio lopettaa kuitenkaan uraansa radiossa. Niin ei myöskään käynyt, sillä Karvinen aloitti Radio Kissin päiväjuontajana eilen tiistaina (5.5.).

Karvinen kertoo MTV Uutisille, että siitä on kauan aikaa, kun hän on viimeksi juontanut yksin radiossa. Radio SuomiRockilla hän veti aamulähetystä Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa. Ensimmäinen lähetys pitkän tauon jälkeen meni kuitenkin hyvin.

– Kyllä siinä (lähetyksessä) oli mukana pientä alkukankeutta. Pari mokaakin tuli tehtyä, mutta niinhän se on, että virheistä oppii, Karvinen kertoo naurahtaen. 

– Kaipasin takaisin radioon, sillä tämä on intohimoammattini, hän jatkaa. 

Karvinen kertoi uudesta työstään Instagram-postauksessaan. Lue se tästä

Omia juttuja

Koronatilanteen vuoksi Karvisen lähes kaikki työt peruuntuivat tai siirtyivät. 

– Alkuun oli erikoista, kun ei ollut paikkaa minne mennä. Alkujärkytyksen jälkeen huomasin, että kaikella on kuitenkin tarkoituksensa, vaikka kliseiseltä kuulostaakin. Parin kuukauden tauko kaikesta teki todella hyvää. Nyt huomaa, että miten tärkeää on myös pysähtyä välillä. 

Karvinen on viettänyt koronakriisin vuoksi aikaa kotonaan enemmän kuin aikoihin. Tiiviisti yhdessä oleminen miesystävänsä kanssa ei kuitenkaan ole vaikuttanut heidän suhteeseensa. 

– Meillä meni tosi hyvin! Olemme molemmat rentoja, emmekä jaksa nipottaa turhista asioista. On kuitenkin ihanaa, kun pääsin takaisin töihin. Tiedän, että olen parempaa seuraa, kun saan käydä tuulettumassa ja tekemässä omia juttuja.

Karvisen ja hänen miesystävänsä oli tarkoitus lähteä kesällä Kiinan Wuhaniin, jossa ex-missillä on sukua. 

– Toivottavasti pääsemme sinne ensi vuonna. Nyt kuitenkin on tärkeintä se, että kaikki pysytään terveinä. Odotan kesältä sitä, että pääsisin landelle ja ystävien kanssa terassille. 

Karvinen kaipaa koronatilanteen keskellä kaikkea sitä, mikä oli ennen normaalia. 

– Tämän jälkeen en pidä enää mitään asioita itsestäänselvyytenä. En muista milloin olisin halannut ystävääni. Toivon, että koronatilanteen myötä halailu ja läheisyys eivät jäisi kuitenkaan pois. Odotan innolla ystävien tapaamista ja yhteisiä ravintolailtoja, sellaisia, mitä olen pitänyt aiemmin itsestäänselvyytenä, Karvinen haikailee. 

(Juttua muokattu keskiviikkona 6.5.2020 kello 10.39. Shirly Karvinen työskenteli Radio SuomiRockilla, ei Radio Rockilla. Nykyisin hän työskentelee keskipäiväjuontajana, ei iltapäiväjuontajana.)

Lue myös:

    Uusimmat