Shirly Karvinen on huolissaan koronaviruksen yhteiskunnallisista vaikutuksista: "Se on vaikuttanut jo nyt mun duuneihin"

Shirly Karvinen puhuu nyt sukulaisistaan Wuhanissa – kaikki omissa kodeissaan eristyksissä 4:47
Shirly Karvisen sukua asuu Wuhanissa.

Shirly Karvinen on huolissaan koronaviruksesta monestakin syystä. 

Miss Suomi, nykyisin radiojuontajana tunnettu Shirly Karvinen on valmistautunut muiden tavoin koronavirukseen.

Karvinen kertoo  Instagram Tarinat -osiossa, kuinka hän ei olisi vielä viikko sitten uskonut keräävänsä kotiin ruokatarpeita sekä vessapaperia, joita hamstrataan tällä hetkellä ruokakaupoista. 

– En olisi uskonut, että tämä päivä koittaa meidänkin taloudessa. En pelkää sitä (korona) viruksena, sillä olen perusterve ihminen. Läheisten ja vanhempien puolesta olen tietenkin huolestunut, Karvinen kertoo. 

Karvista huolettaa koronaviruksessa yhteiskunnalliset seikat. 

– Tämä on vaikuttanut jo nyt isosti mun duuneihin, ja se tulee vaikuttamaan mun yrityksen liikevaihtoon tänä vuonna. Olen yrittänyt ajatella, että ei voi mitään, kaikella on tarkoituksensa. 

Hysteriaa

Karvinen julkaisi Instagram-tilillään myös kuvapostauksen aiheesta. Hän muistuttaa yli 42 000 seuraajaansa vastuullisuudesta sekä koronaviruksen vaikutuksista. 

– Voi korona! En olisi vuoden alussa uskonut, että kun lupailtiin uusi minä ja uudet jutut, että tilanne olisi tämä. Aluksi asia tuntui niin kaukaiselta ja nyt tuntuu vähän siltä, että olisi keskellä maailmanlopun elokuvaa (mutta ei aiheuteta hysteriaa), Karvinen kirjoittaa.

–Tää vaikuttaa maailmanlaajuisesti jokaisen sosiaaliseen elämään, talouteen ja terveyteen. Sitä suunnittelee elämänsä ja kuvittelee olevansa enemmän ohjaksissa. Nyt on aika pieni olo.

(Voit lukea koko postauksen tästä.)




Lue myös:

    Uusimmat