Shirly Karvinen kohtaa edelleen kovia ennakkoluuloja viisi vuotta vanhan tittelinsä johdosta: "Välillä se harmittaa"

Shirly Karvinen avautui itseensä kohdistuvista ennakkoluuloista. 

Toisinaan julkisuudesta tuttuja henkilöitä seuraa tietyn tittelin tai teoksen tuoma leima, jonka karistaminen voi olla haastavaa. Sen tietää myös radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen, 29.

Uusinta Selviytyjät-kautta tähdittävä Karvinen kertoo avoimesti kohtaavansa edelleen ennakkoluuloja siitä, että hän olisi jollain tapaa yksinkertainen.

– Oon pitänyt sua aina tosi tyhmänä, mut ootkin ihan fiksu! Ehkä yleisin viesti mitä saan sunnuntaisin Selviytyjät-jakson jälkeen, Karvinen kertoo Instagramiin lisäämässä julkaisussaan.

Uusinta Selviytyjät-kautta tähdittävä Karvinen kertoo avoimesti kohtaavansa edelleen ennakkoluuloja missitittelistään johtuen.

– Oon joskus työkseni poseerannut korkkarit jalassa ja keikistellyt kruunu päässä. Rakastin sitä vaikka nykyään viihdynkin toisenlaisissa töissä. 

Missiuransa jälkeen Karvinen on työskennellyt monenlaisten tehtävien parissa. 

– Välillä se harmittaa, että se on tuonut mukanaan niin paljon ennakkoluuloja mihin vieläkin joudun ajoittain törmäämään.
Mun mielestä jokainen nainen saa tehdä ja näyttää miltä haluaa ilman, että se alentaa naisen arvoa, uskottavuutta tai älykkyyttä. 

Karvinen on yhdistetty romanttisesssa mielessä jo tovin aikaa huippusuosiota nauttivaan laulaja Sanniin. Kaksikosta kumpikaan ei ole vahvistanut julkisesti suhteensa laatua.

– Rakaas, Sanni kirjoitti syyskuussa Karvisen syntymäpäiväjulkaisuun ja jätti kommentin perään myös muun muassa sydän-emojin.

Karvinen nähdään marraskuusta alkaen uunituoreen Lauma-sarjan vakiopanelistina.

Lauma alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla keskiviikkona 10.11. klo 21 alkaen. Maksuttomassa mtv-palvelussa kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Lue myös:

    Uusimmat