Shirly Karvinen lähti 16-vuotiaana salaa festareille vanhemmiltaan: "Reissubudjettini oli 20 euroa"

4:59
Shirly Karvinen joutui tukalaan tilanteeseen Possessa – miten radiojuontajalta sujui normisetti?

Shirly Karvinen muistelee ikimuistoista juhannustaan MTV Uutisille. 

Radiojuontaja Shirly Karvinen aikoo viettää juhannusta yhdessä ystävien kanssa Keski-Suomessa. Luvassa on perinteinen keskikesän juhla perinneherkkujen kera.

– Rakastan perunasalaattia, vaikka en tiedä onko se niin juhannusherkku. Grilliruoat kuuluvat myös ehdottomasti kesään. Jännittää vaan vähän, kun tämä on ensimmäinen kesä ilman punaista lihaa. Nyt ei syödä ainakaan perinteistä HK:n sinistä, se pitää vaihtaa kasvisnakkeihin, Karvinen naurahtaa.

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunatulla Karvisella on jäänyt yksi juhannus erityisesti mieleen.

– Olin 16-vuotias, kun lähdin vanhemmiltani salaa Kalajoen juhannukseen. Reissubudjettini oli tasan 20 euroa, jokaiselle päivälle käyttörahaa oli viisi euroa. Siitä huolimatta oli todella hauskaa, Karvinen naurahtaa.

Rehellisin ja henkilökohtaisin haastattelu 

Karvinen puhui keskiviikkona 23. kesäkuuta ilmestyneessä Me Naiset -lehden haastattelussa hyvin henkilökohtaisesta asiasta. Hän kertoi, kuinka viimein antaa itsensä ihastua myös naisiin. Karvinen kertoo MTV Uutisille, että on saanut paljon hyvää palautetta artikkelista.

– Vaikka puhuinkin hyvin henkilökohtaisesta asiasta, on minusta tärkeää puhua aiheesta sen normalisoimiseksi.

Hän paljastaa jännittäneensä ennen artikkelin julkaisua.

– Totta kai se jännitti, koska tämä oli henkilökohtaisin ja rehellisin haastattelu koskaan. Jaan tietenkin työssäni elämääni, mutta yleensä teen sen huumorin kautta ja sen taakse on helppo piiloutua.

Karvinen kokee, että lehtijulkaisun jälkeen hänellä lähti tietynlainen painolasti.

– Kun on tässä ammatissa ja tietyt asiat eivät pysy niin henkilökohtaisina aina, niin sitten kun saa sanottua sen oman version ja autettua niillä omilla kokemuksilla jotain toista ihmisitä, niin se on sen väärti. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja