Mainos

Sherry raiskattiin 8-vuotiaana, tuli raskaaksi 10-vuotiaana ja pakotettiin naimisiin raiskaajansa kanssa 11-vuotiaana

Yhdysvaltalainen Sherry Johnson raiskattiin 8-vuotiaana ja hän tuli raskaaksi 10-vuotiaana. 11-vuotiaana hänet pakotettiin naimisiin raiskaajansa kanssa. Nykyisin, 58-vuotiaana, Johnson kampanjoi aktiivisesti lapsiavioliittoja vastaan.

Lapsena Johnson joutui paikallisen kirkon johtajan ja apupapin raiskaamaksi toistuvasti. Kun hän yritti kertoa asiasta, edes hänen oma äitinsä ei uskonut.

Kun Johnson kertoi odottavansa apupapin lasta, äiti kuittasi väitteen valheena. Myöhemmin äiti kuitenkin järjesteli tyttärensä ja apupapin avioliiton. Johnson oli tuolloin 11-vuotias ja hänet raiskannut apupappi 20.

Johnsonin täytyi lopettaa koulunkäynti, sillä lapsia alkoi tulla lisää. 19-vuotiaana hän lopulta erosi miehestään. 

Nykyisin 58-vuotias Johnson kamppailee lapsiavioliittoja vastaan Yhdysvalloissa, sillä hän ei halua muiden kokevan samanlaista lapsuutta. Johnson on vedonnut lainsäätäjiin jo viiden vuoden ajan lapsiavioliittojen hävittämiseksi.

Floridassa pyrkimys kieltää avioliitto alle 16-vuotiailta eteni vuonna 2014, mutta senaatissa asia jäi paikoilleen. Johnsonin vetoomus on alkanut saada vastakaikua aivan viime aikoina: Floridasta on nyt tulossa ensimmäinen osavaltio, joka kieltää yksiselitteisesti kaikki alaikäisten avioliitot.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.