Sharon Stone haluaisi suhteeseen naisen kanssa

Näyttelijä Sharon Stone, 49, on ilmoittanut kyllästyneensä "miehiin, jotka käyttäytyvät kuin akat". Seksikäs Sharon olisikin valmis kokeilemaan suhdetta "miehekkään" naisen kanssa.

Biseksuaalia eroottisessa Basic Instinct -trillerissä esittänyt Sharon Stone on sitä mieltä, että jokaisessa on piilevä biseksuaalinen puoli.

– Nykyään on normaalia, että miehet käyttäytyvät kuin naiset, ja on kamalaa olla suhteessa sellaisen miehen kanssa. Pidän vanhanaikaisista, oikeista miehistä, joissa on maskuliinisuutta. Naisetkin ovat tänä päivänä miehekkäämpiä kuin miehet, näyttelijätär summasi.

Kaunottarella onkin kokemusta naisten kanssa deittailusta:

– Kun sopii treffit naisen kanssa, tämä soittaa ja ilmoittaa jämptin ajan, milloin nähdään. Ja koko illan hän kohtelee minua kuin kuningatarta, siis aivan erilailla kuin miehet, Stone kertoi.

Sharon Stone kohautti pari vuotta sitten ilmoittamalla julkisesti, että Basic Instinctin jatko-osasta oli saksittu muutama "liian rohkea" kohtaus pois.

– Kuvasimme kolmen kimppa -kohtauksen, ja siinä näytellyt ranskalainen tyttö oli todella seksikäs ja kiihottava. Kohtausta ei kuitenkaan jätetty elokuvaan, se oli varmaan liian rohkea.

Asiasta kertoo Femalefirst-nettisivusto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat