Severi Saarinen teki hurjan muutoksen rooliinsa jääkiekkoilija Marko Jantusena – "Kroppa voi mennä tällaisesta niin sekaisin, että se on hengenvaarallista"

14:43
Katso koko haastattelu Viiden jälkeen -ohjelmasta oheiselta videolta!

Näyttelijä Severi Saarisen uran ensimmäinen leffapäärooli vei hänet syvälle päihdemaailmaan.

Saarinen tähdittää vastikään ensi-iltansa saanutta elokuvaa Laitapuolen hyökkääjä. Elokuva kertoo huippujääkiekkoilija Marko Jantusen elämästä ajalta ennen päihdehoitoon pääsyä. Tavoittaakseen oikeanlaisen ulkonäön huumemaailman syövereihin vajonneena käyttäjänä, Saarinen pudotti painoaan lähes 20 kiloa.

Marko Jantunen oli myös vaikuttamassa Severi Saarisen valintaan pääosan esittäjänä elokuvassa.

– Uskon, etten olisi saanut tehdä tuota roolia, jos Marko ei olisi sitä hyväksynyt. Meidät laitettiin samaan pöytään neljä vuotta sitten ja ajateltiin, että jos asiat menee hyvin ja Marko saa asiansa kuntoon, niin ehkä tästä voidaan tehdä elokuva. Marko avasi minulle keskusteluissa elämäänsä todella paljon. Meille oli tärkeää kertoa, että vaikka sä oot niin pohjalla, ettei sun pitäisi edes olla enää elossa, niin sieltä voi vielä päästä takaisin yhteiskuntaan, Saarinen kertoo.

Tavoittaakseen Jantusen rankimpien aikojen ulkomuodon, Saarinen pudotti painoa muutamassa kuukaudessa reilusta 90 kilosta vähän yli 70 kiloon. Hän ei suosittele hurjaa dieettiä kellekään.

– Mulla oli pakko olla koko ajan personal trainer vieressä. Sitä seurattiin todella tarkasti, miten keho reagoi. Keho voi mennä tuollaisesta niin sekaisin, että se voi olla ihan hengenvaarallista, Saarinen muistelee.

Katso koko haastattelu Viiden jälkeen -ohjelmasta oheiselta videolta!

Lue lisää Laitapuolen hyökkääjästä ja Marko Jantusen elämästä:

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset LiveLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja