Kasperi Kapasen tappelu keräsi suitsutusta: "Yritin vähän tavoitella sitä"

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on luonteeltaan enemmän taitopelaaja kuin tappelija, mutta hänen kahinansa herätti enemmän huomiota kuin maalinsa NHL-kierroksella Pittsburgh Penguinsia vastaan. 

Toronto Maple Leafsin pelaaja ei ollut tehnyt viiteen vuoteen niin sanottua Gordie Howen hattutemppua, johon kuuluvat maali, syöttö ja tappelu. Kapaselta jäi uupumaan vain syöttöpiste

– Taisin vähän tavoitella sitä, Kapanen sanoi muun muassa ottelun jälkeen. 

Suomalaislaituri hermostui, kun ruotsalaishyökkääjä Patrik Hörnqvist taklasi maanmiestään Rasmus Sandinia. Hörnqvist ei tappeluun lähtenyt, mutta Jared McCann suostui. 

Kapanen sai pienen naarmun nenäänsä, mutta se ei häntä haitannut. 

"Yritän ajaa iholle"

Kapanen oli aiemmin otsikoissa, kun valmennus hyllytti hänet yhdestä ottelusta kurinpidollisten syiden takia. Nyt toisen polven NHL-kiekkoilija oli esillä myönteisemmässä valossa. 

Kapanen teki kauden 12. maalinsa. Hän sanoi, ettei tuskin kukaan odota häneltä isoja pistemääriä, vaan enemmänkin karvausta ja kovaa työtä. 

– Yritän ajaa iholle ja tehdä heidän illastaan pitkän. 

Joukkuekaveri Kyle Clifford kehui Kapasen asennetta. 

– Hän on tulinen jätkä, joka on hyvin kilpailullinen. Et odota hänen tekevän tuota joka ilta, mutta tuollaiset teot tekevät hyvästä joukkueesta erinomaisen. 


Lue myös:

    Uusimmat