Varakapteeni latasi kursailemattoman näkemyksen Patrik Laineen penkityksestä – "Ei salaisuus"

Columbus Blue Jacketsin varakapteeni Cam Atkinson kommentoi varsin suorapuheisesti Patrik Laineen penkitystä Carolina Hurricanesia vastaan pelatussa jääkiekon NHL-ottelussa.

Kovaan kuriin nojaava Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella ei ollut tyytyväinen Laineen otteisiin, ja suomalainen joutui penkille lopuksi otteluksi kesken toisen erän. Laine oli ennen penkitystään pelannut puolustusalueella löysästi Carolinan tehtyä 2–2-tasoitusmaalin, mutta Tortorella korosti, että kyse oli enemmästä kuin yhdestä tilanteesta.

– "Torts" odottaa meidän pelaavan niin lujaa kuin pystymme. Ei ole väliä, kuka olet, kaikki tietävät sen. Jos et anna sataa prosenttia ja et näytä siltä, että yrität, hän tulee penkittämään sinut. Se ei ole salaisuus, Columbuksen 2–1-johtomaalin ottelussa tehnyt Atkinson kommentoi.

Atkinson korosti, että sama koskee kaikkia, hän itse mukaan lukien.

– Olen ollut se jätkä monia kertoja. Hän (Tortorella) vain haluaa, että jätkät tekevät töitä. Se ei ole aina kaunista. Saatat pelata monien eri jätkien kanssa. Suurimmaksi osaksi on kuitenkin niin, että jos pelaamme oikealla tavalla ja pysymme suunnitelmassamme pelata pohjoiseen ja karvata kovaa, ei ole väliä, kenen kanssa pelaat, Atkinson sanaili.

Laineen kanssa Winnipeg Jetsistä tammikuussa Columbus Blue Jacketsiin kaupattu Jack Roslovic puolestaan uskoo, että Laine sisuuntuu koirankoppiin joutumisestaan.

– Tiedän, että hän on seuraavassa pelissä todennäköisesti yksi parhaista pelaajistamme. Laine on kova jätkä ja tulee varmasti lujaa takaisin seuraavassa ottelussa, Roslovic sanoi.

11.14 minuutin peliaikaan jäänelle Laineelle ottelu Columbuksen paidassa oli neljäs. Tehopisteittä nyt jäänyt suomalainen oli iskenyt kahteen edelliseen otteluun yhteensä kolme maalia.

Blue Jackets voitti taiston lopulta 3–2 ja otti revanssin vuorokausi aiemmin Carolinalle kärsimästään 5–6-tappiosta.

Lue myös:

    Uusimmat