Serpentiinit jäivät vapauttamatta Pukki-Partyssä – Norwichille pettymys eloonjäämiskamppailussa

Teemu Pukin Norwich otti tasuripisteen maalittomassa vieraspelissä keskikastin Newcastle Unitedia vastaan Valioliigassa

Suomalaishyökkääjä pääsi virittämään avauspuoliajalla 16. minuutilla kaukovedon vasemmalla jalalla, mutta kuti suuntautui niukasti yli.

Pukilla oli muutama muukin kelpo maalipaikka toisella puoliajalla. Paras tilaisuus maalintekoon siunaantui, kun Pukki pelasi hyvin yhteen Ondrej Dudan kanssa. Veto lähti kuitenkin päin maalivahti Martin Dúbravkaa, ja Doda sössi jatkotilanteen.

Pukilla on kasassa 11 osumaa. Maalitilastoa johtaa Leicesterin Jamie Vardy 17 maalilla.

Putoamiskamppailua käyvä Norwich on pisteputkessa, sillä viime ottelussa se voitti Burnleyn 2–1. Kanarialinnut olisivat tarvinneet kuitenkin kipeästi täyden pistepotin.