Norwichilla hyinen paluu arkeen – Teemu Pukki jäi toista kertaa Valioliigassa maaleitta

Norwich sai lauantaina tylyn palautuksen Valioliigassa maan pinnalle, kun joukkue kärsi 0-2-tappion vieraskentällä Burnleylle.

Teemu Pukilla oli ottelussa yksi huippupaikka, kun suomalainen pääsi vasemmalta laidalta puolittain yksin läpi ottelun alkuminuuteilla. Burnley-vahti Nick Pope torjui kuitenkin Pukin oikeaan alakulmaan suuntautuneen laukauksen jalallaan.

Tämän jälkeen tahdin määräsi kotijoukkue. Hyökkääjä Chris Wood osui muutaman minuutin välein ja Burnley johti vartin jälkeen 2-0.

Toisella puoliajalla alistunut ja väsynyt Norwich ei saanut luotua merkittäviä tilanteita. Pukki jäi Valioliigassa näin toista kertaa maaleitta.

Norwich kohtaa seuraavaksi 28. päivä lauantaina vieraskentällä Crystal Palacen.