Norwichin ahdistus Valioliigassa kasvaa – Teemu Pukki tuhlasi maalipaikkoja

Norwich ja Teemu Pukki kärsivät Englannin Valioliigassa lauantaina kirvelevän 1-2-kotitappion Wolverhamptonille. Pukille aukesi varsinkin ottelun avausjaksolla lukuisia erinomaisia maalipaikkoja, mutta suomalaisen tarkkuus ei ollut totutulla tasolla.

Kotijoukkue hallitsi ottelun avausjaksoa selkeästi ja siirtyi 17. minuutilla johtoon Todd Cantwellin osumalla. Pukki pääsi laukomaan useita kertoja vaarallisesti, mutta Rui Patricio selvitti tilanteet.

Yhdeksän maalia tällä kaudella iskeneen suomalaishyökkääjän parhaan maalipaikan tarjoili keskikentältä lähteneellä läpisyötöllä Emiliano Buendia, mutta Pukin tuttu viimeistely ei osunut tolppien väliin.

Toista jaksoa hallitsi Eurooppa-liigassakin pudotuspeleihin edennyt Wolverhampton. Valioliigan kuudetta sijaa hallussa pitävä Wolves tasoitti pelin Romain Saissin maalilla. Vieraat ottivat johdon yhdeksän minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Raul Jimenez seurasi Norwich-vahti Tim Krulista irronneen kakkospallon varmasti verkkoon.

Norwichin asema Valioliigan pohjalla on tukala. Joukkue on toiseksi viimeisenä ja putoamisviivan yläpuolelle on matkaa kuusi pistettä.

Klo 18.57: Oikaisu. Norwichilla on putoamisviivan yläpuolelle matkaa kuusi pistettä. Wolverhampton on puolestaan voiton myötä Valioliigassa kuudentena.

Lue myös:

    Uusimmat