Sergio Pérez teki paljastuksen F1-tallissa tapahtuneesta muutoksesta, talli kutsui kuljettajansa puhutteluun: "Ilma on puhdistettu"

2:41
Sergio Pérezin lähtö Racing Pointilta varmistui kaksi viikkoa sitten, kun talli vahvisti tehneensä sopimuksen Sebastian Vettelin kanssa.

Racing Pointilta tämän kauden jälkeen lähtevä Sergio Pérez kertoi torstaina Sotshissa, että osa tallin työntekijöistä on jo alkanut salailla häneltä asioita. Vain päivää myöhemmin Pérez kuitenkin kertoo Instagram-tilillään, että asiasta on keskusteltu ja kaikki on taas kunnossa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-piireissä on enemmän sääntö kuin poikkeus, että tallista lähtevä kuljettaja jätetään ennemmin tai myöhemmin ulos palavereista ja keskusteluista, joissa käydään läpi seuraaviin kausiin liittyviä asioita.

Vuodesta 2014 lähtien Racing Pointilla, entisellä Force Indialla, ajanut Pérez sanoo kokeneensa juuri tällaista ulos sulkemista sen jälkeen, kun talli vahvisti kaksi viikkoa sitten Sebastian Vettelin ajavan ensi kaudella Lance Strollin rinnalla.

Pérezin torstaiset lausunnot herättivät Racing Pointin sisällä keskustelua, ja meksikolaiskuljettaja kutsuttiin jonkinlaiseen puhutteluun. Pérezin Instagram-julkaisun perusteella asioita käytiin kuitenkin hyvässä hengessä läpi.

– Olen tuntenut tämän tallin ihmiset seitsemän vuoden ajan, ja he ovat minulle kuin perheenjäseniä. Olen keskustellut tallin kanssa, ja he hyväksyivät selitykseni. Ei tule kuuloonkaan, että eroaisimme seitsemän yhteisen vuoden päätteeksi huonoissa väleissä. Ilma on täysin puhdistettu, Pérez kirjoitti.

– Menemme nyt eteenpäin. Haluamme kaikki samaa asiaa: saavuttaa jäljellä olevissa yhteisissä kisoissamme menestystä ja niin paljon pisteitä kuin mahdollista. Paiskimme kovasti töitä, ja tavoittelemme lisää palkintokorokesijoituksia.

Pérezin tulevaisuus on toistaiseksi hämärän peitossa. Hän myöntää käyvänsä keskusteluita F1:ssä jatkamisesta.

Käytännössä ainoat vaihtoehdot Pérezin uudeksi työnantajaksi ovat Haas ja Alfa Romeo, jotka eivät ole vahvistaneet kumpaakaan ensi kauden kuljettajistaan. Pérez debytoi F1:ssä Alfa Romeon, silloisen Sauberin, väreissä vuonna 2011.

Varikkohuhujen mukaan Pérez olisi jo tehnyt esisopimuksen Haasin kanssa.

– Uskon, että seuraavan noin viikon aikana tiedän, mikä on realistista ja mikä ei. Pidän nämä asiat kuitenkin itseni ja tallien välisenä, sillä kaikki ansaitsevat osakseen arvostusta ja näillä talleilla on vielä heidän nykyiset kuljettajansa, Pérez totesi torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja