Hurjien spekulaatioiden kohteeksi joutunut F1-kuski pitää huhumyllyssä päänsä kylmänä: "Minulla on sopimus"

Toista kauttaan Williamsilla ajava George Russell ei ole huolissaan työpaikastaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.-25.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Portugalin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Williams vahvisti heinäkuussa, että Russell ja Nicholas Latifi jatkavat tallin kuljettajina ensi kaudella. Vain kuukautta myöhemmin Williams kuitenkin myytiin yhdysvaltalaiselle sijoitusyhtiölle Dorilton Capitalille.

Viime viikkoina F1-piireissä on kiertänyt hurjia huhuja, joiden mukaan uuteen omistukseen siirtynyt talli olisi ollut yhteydessä Sergio Péreziin, joka joutuu lähtemään tämän kauden päätteeksi Racing Pointilta.

Pérezin, samoin Latifin, taustajoukoilla on rahaa, joten mikäli yhteydenotto meksikolaiskuljettajaan tarkoittaisi sitä, että Dorilton Capital haluaa ajattaa ensi kaudella kahta maksukuskia, Russellille ei ole tallissa tilaa.

Huhuista huolimatta, Russell, 22, suhtautuu tulevaisuuteensa luottavaisesti.

– Minulla on sopimus ensi kaudesta. Mikään ei ole muuttunut sopimuksellisesta näkökulmasta uusien omistajien tultua mukaan, Russell sanoi torstaina Algarvessa Autosportin mukaan.

– En ole keskustellut asiasta uusien omistajien kanssa. He ovat tänä viikonloppuna täällä paikan päällä. Olen varma, että ilmaa puhdistetaan, mutta en ole huolissani. Olen ensi kaudella lähtöruudukossa Williamsilla.

Russell tiedetään Mercedeksen kasvatiksi ja suojatiksi. Mikäli sopimusasioissa ilmenisi ongelmia, Russell kääntyisi Mercedeksen puoleen.

– Olemme jatkuvasti yhteydessä. Koen olevani todella etuoikeutetussa asemassa, kun he tukevat minua.

Lue myös:

    Uusimmat