Mainos

Seppänen tänään Vasemmistoliiton puheenjohtajakilpaan?

Europarlamentaarikko Esko Seppänen pyrkinee Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi.

Hän pohdiskeli aikeitaan tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla toissapäivänä sanomalehti Kalevalle. Seppänen tunnetaan Vasemmistoliitossa Euroopan talous- ja rahaliitto Emun sekä puolueen nykyisen johdon arvostelijana.

Vasemmistoliiton nykyinen puheenjohtaja Claes Andersson luopuu paikastaan toukokuussa. Puolueen puheenjohtajaehdokkuuteen ovat aiemmin ilmaisseet kiinnostuksensa nykyiset varapuheenjohtajat Suvi-Anne Siimes ja Martti Korhonen. Myös puolueen toinen europarlamentaarikko Outi Ojala harkitsee ehdokkuutta. Vasemmistoliitto on selvittänyt jäsentensä Emu-kantaa. Kyselyn tulosten on määrä valmistua tänään.

Ei varmaa

Eurokansanedustaja Esko Seppänen oikoo kuitenkin tänä aamuna Kalevan julkistamia tietoja ehdokkuudestaan. Huomenta Suomen puhelimitse tavoittama Seppänen aikoo ilmoittaa aikeistaan vasta myöhemmin tänään.

Myöhemmin tänään, noin kello 18, selviää myös vasemmistoliiton jäsenistön kanta Euroopan talous ja rahaliitto Emuun. Seppänen vastustaa Suomen liittymistä Emuun.
(STT-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.