Mainos

Sensuellimpi seksielämä, nyt!

Jos romantiikka on unohtunut jonnekin nuoruusvuosien ja kuherruskuukauden välille, ei hätää: on aika etsiä herkkyys takaisin makuuhuoneeseen.

Kun ihmissuhde on vakaalla pohjalla, toisen ylenpalttinen huomiointi ja pienet, kiihottavat teot tuppaavat jäämään pois. Olette jo saaneet toisenne, joten miksi vietellä? Sensuelli kosketus ja hienovarainen kosiskelu ovat kuitenkin tärkeä osa romanttista suhdetta. Yourtango.com neuvoo, miten saatte hellyyden takaisin.

Suklaat valmiiksi!

Kutitelkaa ja kiusatkaa toisianne. Hanki pehmeitä esineitä kuten villaa, silkkiä, höyheniä tai ruusuja. Kutittakaa toistenne kehoja niin, että kutittelun kohde pitää silmänsä kiinni. Keskity nännien, kämmenten ja erogeenisten alueiden ympärille. Arvailkaa, millä kyseisistä esineistä kutitus tapahtuu.

Ennen kuin suutelet häntä hyvästiksi, sulata suussasi pala suklaata tai muuta karkkia. Leikittele sitten kielelläsi, kun huulenne kohtaavat.

Tehkää suutelemisesta peliä kokeilemalla, kumpi löytää toisen kehosta enemmän laiminlyötyjä kohtia. Suulle ja kaulalle suuteleminen on helppoa, mutta kyynärpään tai polven suukottaminen harvinaista. Suukottele myös korvia, varpaita, otsaa ja rintojen alaosaa.

Kuorruta kumppanisi! Hanki suosikkikastikettasi, ja piirrä sillä hänen selkäänsä. Rakkaasi voi arvailla, mitä taiteilet tai kirjoitat.

Suutele ja hoida kasvoja

Miten usein otat armaasi kasvot käsiesi väliin ja vain kosketat niitä? kosketa rakkaasi kasvoja hellästi. Voit myös tehdä hierovia liikkeitä ja käyttää apuna tuoksuöljyä. Sulje silmäsi, kun kosketat rakkaasi kasvoja: tulet huomaamaan, että ne tuntuvat aivan erilaisilta ilman näköaistia.

Kaunistautukaa yhdessä. Kumppanin kasvojen peseminen, ihon rasvaaminen, parran ajaminen tai huulien punaaminen on sensuellia, kiihottavaa leikkiä.

Jätä koskettaminen väliin ja käytä pelkkää ilmaa: puhaltele hänen kehonsa herkkiin kohtiin. Kokeilkaa, kumpi kestää kiusaamista kauemmin. Puhaltele esimerkiksi kaulaa, kämmeniä ja reisien sisäpintoja.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.