Selena Gomez ei ole enää Instagramin seuratuin nainen – toinen pop-tähti kiihdytti ohi

Selena Gomez menetti pitkään hallussaan pitämän paikan Instagram-kuvapalvelun seuratuimpana naisena.

Pop-laulaja ja näyttelijä Selena Gomez ei ole enää Instagram-kuvapalvelun seuratuin nainen. Gomez menetti kärkipaikan tämän viikon alussa.

Ykköspaikan otti haltuunsa Ariana Grande, joka on niin ikään suursuosittu pop-laulaja. Suomeen syksyllä saapuva Grande on ollut viime vuodet kovassa nosteessa ja hänen uusimman levynsä kappaleet valtasivat hiljattain Billboard Top 100 -listan kolme kärkisijaa, yltäen The Beatles -yhtyeen yli 50 vuotta vanhaan ennätykseen.

Gomezilla on tällä hetkellä yli 146 300 000 seuraajaa, Grande on kavunnut jo yli 146 500 000 seuraajaan.

Grande on viimeisen puolen vuoden aikana julkaissut kaksi uutta albumia, jonka lisäksi hän on huomattavasti aktiivisempi Instagram-käyttäjä, kuin Gomez. Grande päivittää tiliään päivittäin, kun taas Gomez piti sosiaalisesta mediasta pitkän tauon viime syksynä, jonka jälkeen hän on jatkanut tilinsä päivittämistä huomattavasti Grandea harvemmin.

Gomez hallitsi maailman seuratuimman tilin titteliä useamman vuoden ajan, kunnes jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ohitti hänet viime vuoden lokakuussa. Sekä Grandella, että Gomezilla on hieman matkaa Ronaldoon, jolla on kuvapalvelussa yli 155 miljoonaa seuraajaa.

Lähde: Elle

Lue myös:

    Uusimmat