Mainos

Seksivinkki: Kokeilkaa alastontreffejä!

Oletko koskaan ajatellut, että voisit harrastaa kumppanisi kanssa alastontreffejä? Heitä vaatteet nurkkaan ja kokeile näitä Askmen.comin vinkkejä.

Pariskunnat yrittävät usein piristää suhdettaan säännöllisillä treffi-illoilla. Mitä jos tänä lauantaina viettäisitte alastontreffejä? Askmen.com neuvoo, mitä kaikkea te voitte tehdä ilman rihman kiertämää!

Piirtäkää ja kuvatkaa toisianne

Jos teitä on siunattu piirtämisen lahjoilla, poseeratkaa vuorotellen ja piirtäkää toisistanne muotokuvat. Jos piirtäminen ei tunnu omalta jutulta, leikkikää valokuvaajia.

Etsikää oikea valaistus ja opetelkaa poseeraamaan. Pitäkää huolta, että kotonanne on tarpeeksi lämmintä älkääkä yrittäkö taipua liian vaativiin poseerauksiin.

Hierokaa toisianne

Levittäkää lakana tai pyyhe sänkynne suojaksi ja antakaa toisillenne sensuellit hieronnat. Käyttäkää ylellisiä hierontaöljyjä ja muistakaa sulkea puhelimet.

Muista, että hieronta voi johtaa myös muihin sänkypuuhiin…

Alastonuinti

Mikään ei ole mukavampaa kuin pulahtaa kylmään veteen alastomana. Hypätkää kylmään järveen tai uima-altaaseen ilman vaatteita tähtitaivaan tuikkiessa yllänne.

Pidä huolta, että kukaan muu ei satu paikalle, kun paljastatte ihoa. Pakatkaa mukaan picnic-kori ja nauttikaa eväitä samalla kun kuivattelette.

Kylpekää yhdessä

Varatkaa huone luksusuhotellista, jossa on upea kylpyhuone ja -amme, johon mahdutte molemmat. Sopikaa intiimit treffit kylpyammeeseen.

Ottakaa mukaanne tuoksukynttilöitä, hempeää musiikkia, kylpyvaahtoa ja muita kylpytuotteita. Antakaa toisillenne kylvyn jälkeen hieronnat ja käpertykää yhdessä pehmeiden lakanoiden väliin.

Strippausta ja shakkia

Kuulostaako shakki tylsältä treffipeliltä? Tehkää shakinpeluusta mielenkiintoista ja pelatkaa strippishakkia!

Säännöt: Kun sinulta syödään jokin nappuloistasi, joudut riisumaan päältäsi yhden vaatteen. Pelistä tulee äkkiä mielenkiintoinen! Muistakaa himmentää valoja, jotta saatte aikaan juuri oikeanlaisen, seksikkään tunnelman!

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.