Mainos

Seksivideolla kiristetty kuninkaallinen ei ydinperhettä

Brittimedian saamien tietojen mukaan kiristyksen kohde ei kuulu kuninkaalliseen "ydinperheeseen". Seksiskandaalin ulkopuolella ovat niin kuningatar Elizabeth II kuin prinssit William ja Harrykin.

Brittilehdistö on saanut lisätietoja Sunday Times-lehden tänään paljastamasta brittikuninkaalliseen kohdistuneesta seksivideokiristyksestä.

Yleisradioyhtiö BBCn mukaan kiristyksen kohteeksi joutuneella kuninkaallisella on matala julkinen profiili.

The Sun-lehti puolestaan raportoi, että prinssit William ja Harry eivät ole kiristäjän kohteena.

The Times-lehden saamien tietojen mukaan kyseessä on homoseksuaalinen teko. Buckinghamin palatsi ei ole kommentoinut kiristysyritystä. Kuninkaallisten tiedottajan mukaan poliisi tutkii asiaa.

Kiristyksen uhri oli kääntynyt poliisin puoleen sen jälkeen kun hänestä oli uhattu julkistaa seksivideo, kertoi Sunday Times -lehti tänään verkkosivuillaan.

Kiristyksestä syytetyt Ian Strachan ja Sean McGuigan joutuvat oikeuden eteen joulukuun 20. päivä.

Miehet olivat vaatineet kuninkaalliselta 50 000:ta puntaa (71 000:ta euroa), jotta he eivät julkaisisi nauhaa. Miehillä oli kertomansa mukaan todisteita myös siitä, että kuninkaallinen olisi toimittanut avustajalleen kokaiinia.

Epäillyt ovat saaneet oikeudessa syytteet kiristyksestä. Tuomari on kieltänyt julkaisemasta uhrin nimeä.

Sunday Timesin mukaan kyse on ensimmäisestä kuningasperheeseen liittyvästä kiristysyrityksestä yli sataan vuoteen. Vuonna 1891 kuningatar Viktorian poika kävi neuvotteluja asianajajansa kanssa, maksaako lunnaita prostituoiduille, joita hän oli lähestynyt myös kirjeitse. Hallitsijaksi tullessaan hän otti nimen Edvard VII.

(MTV3-Marjo Nurmi-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.