Mainos

Seksiterapeutti neuvoo: Näin voitte saada orgasmin yhtä aikaa

Mikään ei saa paria lähemmäksi toisiaan kuin yhtäaikainen orgasmi. Moni pariskunta haaveileekin tästä, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. 

Seksivälineiden verkkokauppa, Lovehoney, teki kyselyn, johon osallistui 4400 brittiaikuista. Kyselyssä selvisi, että 90 prosenttia pareista ovat saavuttaneet jossain vaiheessa parisuhdettaan orgasmin yhtäaikaa. Kyselyssä paljastui kuitenkin myös, että yhtäaikaisia orgasmeja tapahtuu vain noin joka kolmannella seksikerralla pitkissä suhteissa. 

Miesten ja naisten välillä orgasmieroa on valtavasti. Miehistä liki 75 prosenttia kertoi kyselyssä saavansa orgasmin liki jokaisella kerralla, kun naisista samaan pystyi vain 28 prosenttia.

Kun orgasmikuilu on jo lähtökohtaisesti niin suuri, miten ihmeessä voi olla mahdollista päästä hekuman huipulle yhtäaikaa? Bustle-sivuston haastattelema psykoterapeutti ja seksiterapeutti Kristie Overstreet kertoo vinkkinsä.

– Jos yritätte saavuttaa orgasmin samaan aikaan, teidän täytyy kommunikoida toistenne kanssa siitä, missä vaiheessa prosessia olette, Overstreet kertoo.

Muistakaa kommunikoida

Kommunikaatio onkin homman avainsana. Jos esimerkiksi kumppanisi kertoo olevansa juuri saamaisillaan, etkä itse ole vielä lähelläkään hekuman huippua, sinun täytyy pyytää häntä hiljentämään vauhtia, jotta pääsette etenemään samaan tahtiin.

– Älä pelkää puhua siitä, kuinka lähellä tai kuinka kaukana orgasmia olet. Tämä auttaa teitä kumpaakin ajoittamaan orgasmin saavuttamisen.

Tavoitteiden kannattaa kuitenkin olla realistiset. 

– Teidän ei tarvitse asettaa tavoitteeksi saavuttaa orgasmia juuri samalla hetkellä. On ihan ok, että toinen teistä saavuttaa sen ensin, sen jälkeen toinen saavuttaa sen noin minuutin kuluessa, Overstreet pohtii.

Voitte kuitenkin hyvillä mielin kokea tapahtuneen yhtäaikaiseksi orgasmiksi. Overstreetin mukaan tämä tekee ajatuksesta saavutettavamman, ja vie paineita pois hekuman huipulle ryntäämisestä yhtäaikaa.

Mikä saa kumppanisi nauttimaan?

On myös tärkeää, että tiedät, mistä kumppanisi pitää. Tässäkin kommunikaatio on avainasemassa.

– Jos tiedät tarkalleen, kuinka kiihottaa kumppaniasi, ja hän tietää saman sinusta, tekee se orgasmin saavuttamisesta yhtäaikaa paljon helpompaa.

Tutkaile siis tarkoin, millainen kosketus tai liike tuntuu kumppanistasi hyvältä – ja tietysti toisinpäin. Jotta seksi tuntuisi hyvältä teistä kummastakin, sitä pitää ajatella tiimityönä. Auttakaa toisianne.

Yllätyksen voima

Parasta yhtäaikaisessa orgasmissa on kenties se, että yleensä se kuitenkin tapahtuu yllätyksenä. Vaikka tuntuu hyvältä tehdä töitä tämän yhteisen päämäärän eteen ja etenkin saavuttaa se, voi olo olla pettynyt, jos ei se tapahdukaan. Siksi yllätykselliset kimppaorgasmit voivat vain nimensä mukaisesti yllättää – ja positiivisesti.

– Älä ole epärealistinen odotustesi suhteen mitä yhtäaikaisiin orgasmeihin tulee. On hyvin epätodennäköistä, että niitä tapahtuu usein. Se vaatii harjoittelua kommunikoinnissa, esileikissä,ajoituksessa ja kärsivällisyydessä.

On ehdottoman tärkeää muistaa, että kaikenlainen paine saa seksin tuntumaan työltä nautinnon sijaan. Vaikka haluaisitte saavuttaa yhtäaikaisen orgasmin, ei asiasta kannata ottaa paineita. Jos seksi tuntuu työltä, siitä ei oikein voi nauttia.

Älkää siis odottako liikoja, vain nauttikaa.

Lähde: Bustle

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.