Mainos

Seksirikollisilla kylmät olot Floridassa

Floridan mittapuulla erikoisen kylmä sää koettelee niin alueen elinkeinoja, matkailua kuin myös asukkaiden jaksamista. Erityisen rankkaa on sillan alla asuvilla seksirikollisilla.

Osavaltio on asettanut seksuaalirikoksista tuomituille ihmisille tiukan kiellon oleskelusta lasten lähettyvillä. Rajoitukset ovat johtaneet monessa tapauksessa siihen, että rikollisen on muutettava telttaleiriin maantiesillan alle.

Floridan lain mukaan seksirikoksesta tuomittu ei saa asua 305 metriä lähempänä lasten asuinalueita, mutta Miamissa noudatetaan tiukempaa, yli 760 metrin rajaa.

Leiriläiset ovat valmistautuneet hyytävään säähän erittäin huonosti. Moni hytisee teltassaan ilman ulkovaatteita, eikä tulta saa sytyttää tulipalovaaran vuoksi.

- Joskus saamme kaasua, joskus emme. Meillä olisi käyttöä muutamalle lämmittimelle, sanoo Chuckiksi esittäytyvä mies, joka on pukeutunut huppariin ja kahteen myssyyn.

- Minulla on kaksi peittoa, mutta ne eivät lämmitä kylmältä merituulelta, sanoo Amado-niminen asukas.

Seksirikolliset joutuvat tyytymään telttamajoitukseen, koska suojatilat ja väliaikaismajoitukseen soveltuvat tilat sijaitsevat liian lähellä kouluja ja päiväkoteja. Myöskään perheille tarkoitettuihin asuntoloihin miehet eivät saa mennä.

- Olemme pakolaisia omassa maassamme. Kaikki ovat jo istuneet tuomionsa. Jos kerran olemme niin pahoja, miksi meitä ei jätetty vankilaan? Chuck ihmettelee.

Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat tuoneet tarvikkeita telttakylän asukkaille. Lisäksi paikalliset ovat tarjonneet miehille ruokaa, juomaa ja saniteettitarvikkeita.

Floridassa lämpötila on laskenut alle seitsemän lämpöasteen, mikä on harvinaista.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.