Mainos

Seksikolumni: Vaadi tätä alttarilla – tämä seksilupaus pitäisi kirjata jo vihkivaloihin

Kolme orgasmia viikossa? Tämä selvä sitten.

MTV Lifestylen tuoreen artikkelin mukaan naisen tulisi saada kolme orgasmia viikossa, terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. Orgasmit muun muassa auttavat hyväksymään itsensä, helpottavat kipua, masennusta ja ahdistusta ja tekevät sinusta kaikin puolin mukavamman ihmisen.

Onhan tuo täysin loogista, orgasmi rentouttaa ja rento ihminen on mukavampi. Vai mistä kuvittelitte, että tulee mielikuva siitä, että takakireän ihmisen pitäisi vaan saada kunnon pano, niin johan helpottaisi? Orgasmilla mieli pysyy iloisena, pää rentona ja mieskin tyytyväisenä (jos hän on siinä mukana).

Tarkastellaanpa meitä suomalaisia: olemme masentuneita valittajia, jotka ajattelemme itsestämme vain negatiivisia ajatuksia. Myönnän, nostan käden ylös. Ja orgasmi on tähän kuin taivaan lahja!

Ajatellaan vaikkapa kansanterveyttä ja terveydenhuollon menoja. Masentunut kansa on kallista huoltaa, mutta orgasmit eivät maksa mitään. Terapia vai orgasmi? Ei tarvitse sanoa enempää.

Ja mitä kaikkea hyvää tämä tekeekään parisuhteille! Seksin tärkeydestä parisuhteessa on kirjoitettu niin monta artikkelia ja tutkimusta, etten edes jaksa niitä tähän linkittää. Parisuhde paremmaksi panemalla. Ja siinä samalla rouvan terveys. Tämän voisi itseasiassa kirjata vihkivaloihin: ”Sinun tulee tuottaa vaimollesi vähintään kolme orgasmia viikossa” Allekirjoittaisin. Tuotantotapa on vapaa.

Nyt joku kysyy, että missä välissä tämän sitten hoidan, kun on ne lapset ja työt ja harrastukset... Tekosyitä. Jos ei jaksa seksiä pidemmällä kaavalla kumppanin kanssa, tämän voi toki hoitaa ihan itsekin, siinä ei kauaa mene. Jos mies tästä jotenkin loukkaantuu, niin se on voi voi, tässähän vain omaa terveyttä edistetään.

Kritiikkiä on toki myös annettava. Kolme? Tosiaanko vain kolme? Jos se kerran on niin hyvä juttu, niin miksei saman tien enemmän? Mitä sitä nyt nuukailemaan! Räplätään ja paneskellaan itsemme mukaviksi oikein kunnolla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.