Pornotähti Stormy Daniels kertoo sänkypuuhistaan Donald Trumpin kanssa – "Kuinka paljon lisätietoja kahdesta minuutista voi antaa?"

1:19

Aikuisviihdetähti Stormy Daniels kertoi avoimesti Vogue-lehdessä kohutusta yöstään Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa.

Video: Stormy Daniels vieraili keväällä CBS:n 60 minutes -ohjelmassa.

Daniels paljasti tammikuussa harrastaneensa Trumpin kanssa seksiä vuonna 2006. Trumpin entinen asianajaja Michael Cohen kertoi hiljattain syyttäjälle maksaneensa Danielsin hiljaiseksi 130 000 dollarilla Trumpin käskystä.

Ennen itse aktia Daniels kertoo kaksikon keskustelleen aikuisviihdealasta. Trump oli kiinnostunut esimerkiksi Danielsin palkkioista.

Danielsin käytyä kylpyhuoneessa hän palasi huoneeseen, jossa Trump makasi sängyllä yllään vain t-paita ja alushousut. Voguen toimittajan kysyttyä lisätietoja tilanteen etenemisestä Daniels antoi kryptisen, mutta paljon puhuvan vastauksen.

– Kuinka paljon lisätietoja kahdesta minuutista voi antaa? Sekin saattaa olla hieman antelias arvio.

Yleisö on vaihtunut

Trump-kohu on vaikuttanut yhä strippiklubeilla esiintyvän Danielsin uraan suuresti. Aiemmin hänen yleisönsä koostui keski-ikäisistä valkoisista miehistä, mutta nyt Danielsin esityksiä käy katsomassa naisia, homopareja, maahanmuuttajia ja muita liberaaleja, joita yhdistää viha Trumpia kohtaan.

– Naiset ovat vihaisia. Mutta he tippaavat parhaiten!

Daniels korostaa, ettei tehnyt paljastustaan poliittisen agendan vuoksi. Hän kertoo kuitenkin olevansa republikaani ja seuraavansa politiikkaa mielenkiinnolla.

– Aloittaessani tämän halusin vain pelastaa oman takapuoleni. En muiden.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja