Mainos

Seksikolumni: Mies, tunnistatko kiihottuneen naisen? Tästä tiedät kumppanisi saaneen tarpeekseen

Mies, tiedätkö, milloin naisesi on saanut tarpeekseen? Tunnista merkit!

MTV Lifestylen Naiset vastaavat -juttusarjassa kyseltiin tällä viikolla sitä, kehtaako miehelle todeta seksin jatkuneen liian pitkään. Vaikka liian aikaisin loppuva seksi on yksi ärsyttävimpiä asioita sängyssä, on tunnettu tosiasia, ettei naisen alapää kestä mitään tuntikausien jyystöäkään.

Miesten on nyt turha kuitenkaan paukutella henkseleitään, sillä mikään yleinen ongelma tämä ei ole, ja vielä vähemmän se muodostuu ongelmaksi, jos penis on pienemmän puoleinen. Varmasti tätä ongelmaa paljon yleisempää on se toive siitä, että seksi oikeasti kestäisi kauemmin kuin kaksi minuuttia. Tämä on silti asia, johon varmaan jokainen nainen on joskus törmännyt.  Ja kun mies painaa menemään vailla minkäänlaista pelisilmää, ovat todennäköisyydet huonot siihen, että hän itse tajuaisi naisen kärsivän.

Myös naisen vaihtoehdot tilanteessa ovat huonot, jos kokee, ettei kehtaa sanoa kumppanilleen seksin jatkuneen jo ihan tarpeeksi pitkään. Sen lisäksi, että miehen herkkä ego tuskin kestää käskyä ”lopeta”, onhan se myös ikävää miehellekin lopettaa, jos on vielä vauhti päällä. Parasta siis olisikin, jos miehen saisi laukeamaan – ja nopeasti. Ainakaan mies ei laukea hoputtamalla, joten jotain muuta olisi keksittävä. Voihki, puhu tuhmia korvaan, esitä saavasi orgasmi... Kaikki ihan päteviä vinkkejä, mutta viestittävät valitettavasti miehelle, että nautit tuosta alapäätäsi verille raastavasta jyystöstä.

Tunnistatko kiihottuneen naisen?

Heittäisinkin sen sijaan pallon miehille. Kehottaisin ottamaan sen piilevän pelisilmän käteen ja ymmärtämään, että tietyistä merkeistä voi kyllä aivojaan käyttämällä havaita naisen olevan äärirajoillaan. Kiihottunut, parhaillaan käynnissä olevasta seksistä nauttiva nainen esimerkiksi ääntelee ja liikkuu yleensä jollain tapaa. Jos vielä hetki sitten näin käyttäytynyt nainen vaikkapa hiljenee, pitäisi hälytyskellojen alkaa soida miehen päässä ja lujaa.

Tässä vaiheessa silmät avaamalla saattaa huomata, että naisen katse on alkanut harhailla kattoon halkeamia laskemaan – ja jos oikein tarkkaat kuuntelet, pystyt aistimaan hänen äänettömän kysymyksensä: ”Kauanko vielä?”

Älä ota loukkauksena

On tärkeää muistaa, ettei kyseessä ole loukkaus miestä kohtaan. On enemmän kuin todennäköistä, että seksi on tuntunut jonkun aikaa oikein hyvältä. Tutkittu fakta on kuitenkin se, että naisen alapää kestää yhtämittaista yhdyntää vain noin vartin ajan. Tämän jälkeen – näin maallikon termein sanottuna – kosteus häviää ja limakalvot alkavat pikkuhiljaa tehdä kuolemaa.

Yksi ihana apukeino on tietysti liukuvoide. Kun tämän kaverin ottaa leikkiin mukaan, voi pelata itsensä jatko-ajalle. Myös Women's Health -sivuston haastatteleman seksologi Emily Morsen mukaan on tutkittu juttu, että nainen saa orgasmin helpommin liukuvoiteen ollessa käytössä. Lisäksi se saattaa avittaa miehenkin lähemmäs hekuman huippua.

Jokainen nainen on tietysti erilainen ja voihan olla, että juuri sinun kumppanisi jaksaa jyystää tuntikausia putkeen. Ehkä olisi syytä kuitenkin tarkistaa?

Seksikolumni jää tauolle.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja