Mainos

Kehtaako kumppania pyytää lopettamaan, jos seksi on kestänyt liian pitkään? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Joskus, kun seksi on jo kestänyt kauan, haluaisin kumppanin jo lopettavan ja laukeavan. Kehtaako tällaisesta sanoa? Miten?" kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"Toki kehtaa! Kai se mieskin haluaisi, että niin sanottu jyystäminen on myös naiselle mukavaa. Itse olen sanonut suoraan, että nyt ei pysty enää, lopeta. Ei siinä sen kummempaa. Hommat voi hoidella loppuun myös muilla iloisilla tavoilla. Jos mies tästä suuttuu, niin mukavampiakin miehiä on tarjolla, ei kun haeskelemaan."
– 31, parisuhteessa

"Voi olla, että joskus, kun seksi on kestänyt jo kauan, haluaisi kumppanisi jo lopettaa ja laueta myös."
​​​​​​​– 33, parisuhteessa

”No, ensinnäkään et voi saada kumppania laukeamaan käskystä. Mutta lopettaa hän kyllä voi. Miehet tosin tuppaavat vain olemaan niin herkkiä, että ottavat kyllä helposti itseensä, jos vain kehotat lopettamaan. Fakta kuitenkin on, ettei naisvärkit oikein kestä hirveää ryskytystä tuntitolkulla. Mitä sitten voit tehdä? Voit puhua tuhmia tai jotenkin muuten yrittää saada satuilemalla miehen laukeamaan tai voit ehdottaa, että annat vaikka hetken suuseksiä, jotta paikkasi saavat levätä. Jos haluat lopettaa hommat tyystin, niin sitten et voi varmaan muuta kuin sanoa suoraan, että haluaisit mielellään jatkaa, mutta alapääsi ei anna myöten. ”Jatketaanko aamulla?” voisi toimia. ”
– 31, sinkku


Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:37

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.