Eikö mies malta lopettaa? Nainen, tee näin, jos seksi alkaa puuduttaa!

Jos seksi muuttui kestäessään jo kivasta kivuliaaksi, turvaudu naistensivuston vinkkeihin tilanteen korjaamiseksi.

Usein naiset toivovat, että mies jaksaisi sängyssä pidempään, mutta toisinaan tilanne voi olla päinvastoin. Nainenkaan ei pysty olemaan yhdynnässä loputtomiin ilman, että jatkuva hankaus alkaa jo sattumaan. Jos siis löydät itsesi tilanteesta, jossa mies jaksaa ja jaksaa eikä tunnu saavan orgasmia millään, ota käyttöön vinkit tämän positiiviseltakin kuulostavan ongelman sujuvaan hoitamiseen.

Kattoon tuijottelu ja nautinnon teeskentely eivät välttämättä kulje käsi kädessä, eivätkä oikeastaan tee hyvää parisuhteellesikaan. Siksi Women's Health -sivusto pyysikin tilanteeseen sopivat vinkit seksologi Emily Morselta.

Liukuvoide käyttöön

Liian pitkä yhdyntä alkaa ennen pitkää sattumaan, joten kannattaa muistaa, että liukuvoide on ystäväsi. Kun pidät alapään kosteana, pääsette kumpikin nopeammin hekuman huipulle. Morse muistuttaa, että tutkimukset osoittavat naisten saavan orgasmin helpommin, kun liukuvoide on käytössä. Ja kun kumppanisi ei ole ihan maalissa asti, ja itselläsi paikat jo kipeytyvät, saattaa pieni sysäys liukuvoiteelta olla avuksi hänellekin. Mitä sinä voitat? Kenties toisen orgasmin.

Luovuus valloilleen

Perinteinen yhdyntä on toki mahtavaa, mutta jos miehesi voisi vain jatkaa ja jatkaa, kun sinua alkaa jo sattumaan, kannattaa kehitellä jotain muuta luovaa tekemistä. Anna hänelle suuseksiä tai kokeilkaa itsetyydytystä toisen katsellessa. Voitte toki myös vain vaihtaa asentoa. 

Morse kehottaa myös miettimään asioita, joiden tietää auttavan kumppania saamaan orgasmin nopeammin. Toimiiko kenties aina jokin tietty tuhma lause hänen korvaansa kuiskittuna? Tai kevyt läimäytys takapuolelle? Jokin pieni ele saattaa tönäistä hänet yhtäkkiä maaliviivan yli.

Kommunikoi

Jos seksimaratoni saisi puolestasi jo päättyä, selkeintä on tietysti kertoa se kumppanille. Yritä kuitenkin löytää tähän seksikkäämpiä keinoja kuin töksäyttää se suoraan. Kuiskaa esimerkiksi hänen korvaansa, että haluat hänen laukeavan. Jos hän ei kuitenkaan ole lähelläkään orgasmin saamista, kerro, että sinua alkaa jo sattumaan, ja ainakin yhdynnän osuus olisi syytä lopettaa.

Jos tämä on yleinen ongelma makuuhuoneessanne eikä vain kertaluonteinen sattumus, ota asiaksesi keskustella siitä miehen kanssa joskus muulloin kuin tilanteen ollessa päällä sängyssä. On täysin mahdollista, ettei hänelle ole tullut edes mieleen, ettet nauttisikaan seksimaratoneistanne.

Morse kehottaa luomaan yhdessä hyvän seksisuunnitelman, jossa molempien tarpeet on huomioitu.

***

Lue myös:

    Uusimmat