Seksikolumni: Mies, näin teet vehkeestäsi houkuttelevamman!

Naisilta vaaditaan usein siisteyttä alapäässä, mutta myös miesten tulisi kiinnittää huomiota häpykarvoitukseensa – nyt jopa tutkitusti.

MTV.fi uutisoi vastikään sveitsiläistutkimuksesta, jonka mukaan pituus tai paksuus eivät ole ensimmäisiä asioita, joita nainen vaatii penikseltä. Sen sijaan peniksen ja häpykarvoituksen ulkonäköä pidettiin pituuttakin ennen vehkeen tärkeimpinä ominaisuuksina.

Silmiini pisti tässä tutkimuksessa etenkin se, kuinka olennaista naisten mielestä on se, kuinka siisti häpykarvoitus miehellä on. Henkilökohtaisen kokemukseni mukaan kovin moni suomalainen mies ei ole kartalla tästä faktasta. Ei todellakaan. Ottakaa nyt miehet kuuleviin korviinne tämä tieto ja tutustukaa sheivaamisen saloihin! Vinkkejä punottavan ihon hoitoon voitte kysellä vaikkapa naispuolisilta ystäviltänne.

The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa pyydettiin yli sataa eri-ikäistä naista laittamaan tärkeysjärjestykseen kahdeksan miehen alapään ominaisuutta. Naiset nostivat tässä arvioinnissa ykkössijalle peniksen yleisen, hyvän ulkonäön. Toiseksi tärkeimpänä asiana naiset pitivät häpykärvoituksen ulkomuotoa. Vasta kolmannelle sijalle naisten arvioissa ylsi peniksen pituus.

Mitä peniksen viehättävyyteen tulee, niin olen itsekin ehdottomasti sen kannalla, että siistitty penis on tärkeä osa sitä, millainen koko seksikokemus on. Asia on kuitenkin niin, että makuuhuoneen puolella on tullut nähtyä peniksen ympärillä jos jonkinlaista tuuheaa pöheikköä, kun samaan aikaan vannotetaan naisen siistityn alapään puolesta.

En ole koskaan ymmärtänyt eroa sen välillä, löytyykö hikeä ja töhnää keräävä pusikko miehen vai naisen alapäästä. Kummassakin tapauksessa se kitkee seksihalut. Täysin.

Monet miehet kokevat, että vällyjen väliin ei saada tarpeeksi naisia. Voin antaa sinkkumiehille pienen vinkin: Älkää ihmetelkö ainakaan sitä, jos ette saa samaa naista toista kertaa sänkyynne, jos alakerran pöheikkönne on sitä luokkaa, että sen taltuttamiseksi tarvitsisi perus-Fiskarssien sijaan puutarhasakset.

Lue myös:

    Uusimmat