Koolla ei olekaan väliä? Tällainen penis on naisten mieleen

Ei se koko, vaan se näkö. Sveitsiläistutkimuksen mukaan pituus tai paksuus eivät ole ensimmäisiä asioita, joita nainen vaatii penikseltä.

Mitä naiset haluavat penikseltä? Jos ajattelit, että pituus ja paksuus ovat ainoat asiat, jotka merkitsevät, olit väärässä. Näin ainakin voi päätellä Zurichin yliopiston heinäkuussa julkaisemasta tutkimuksesta, jonka mukaan naiset laittavat penistoivelistansa kärkeen ihan muita asioita.

The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa tutkijat pyysivät yli sataa naista eri ikäluokista laittamaan tärkeysjärjestykseen kahdeksan miehen alapään ominaisuutta, kuten pituuden ja paksuuden, mutta myös vaikkapa kivespussien ulkonäön.

Naisten mukaan tärkein ominaisuus on koon sijaan yleinen hyvä ulkonäkö. Toiseksi tärkeimpänä asiana naiset pitävät häpykärvoituksen ulkomuotoa. Näiden kahden tärkeimmän ominaisuuden taakse jäivät siittimen ihon kunto, peniksen paksuus ja terskan muoto. Vasta näiden ominaisuuksien jälkeen tuli, kenties yllättäen, peniksen pituus.

Häntäpäätä tärkeysjärjestyksessä pitivät kivespussien ulkonäkö sekä virtsaputken sijainti ja muoto. Ei siis hätää, jos virtsaputkesi on syystä tai toisesta aiheuttanut sinulle ahdistusta – naiset eivät tämän tutkimuksen perusteella kiinnitä siihen huomiota.

Tutkimuksesta voi vetää johtopäätöksen, että yleisellä tasolla hyvännäköinen penis on naisten mieleen, eikä karvojen siistiminenkään ole pahitteeksi. Naiset myös arvostavat peniksen paksuutta enemmän kuin pituutta. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei kaikilla naisilla ole luonnollisestikaan samanlaiset mieltymykset, ja aina löytyy vaikkapa niitä, jotka liputtavat erityisesti tämän vanhan sanonnan perään: koolla ei ole väliä, vaan sillä, miten sitä käyttää. Käyttötaitoihin ei sveitsiläistutkimus kuitenkaan ottanut kantaa.

Lähde: Refinery29

Lue myös:

    Uusimmat