Tällainen on naisen ejakulaatio – oletko jo kokenut?

8:10

Naisen ejakulaatio, "squirttaaminen", kiinnostaa monia, mutta harva tietää siitä mitään, jos ei ole itse kokenut.

Yllä olevalla videolla asiaa naisen orgasmista.

Naisen ejakulointi on mainittu jo 200-luvulla ilmestyneessa Kamasutrassa, kertoo erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström tuoreessa Iso O – matkaopas huipulle -teoksessaan.

Moni kuitenkin arkailee puhua aiheesta.

– Olin ehdottomasti hämmentynyt, kun kaikki ystäväni alkoivat masturboimaan ja jakamaan noita tarinoita, eikä yksikään heistä koskaan kuvaillut tällaista, muistelee eräs ejakulaation kokenut 28-vuotias nainen Cosmopolitanille.

– Ystävättärien kesken tämä aihe on usein vaiettu, myös Kihlström kirjoittaa.

"En osaa oikein selittää sitä"

Kihlströmin mukaan ejakulaation taustalla ei ole aina orgasmi, vaan se saattaa syntyä jo oikeiden paikkojen, G-, A- ja U-pisteiden, hyväilystä. 

Mutta mitä ejakulaation aikana vapautuva neste sitten oikeastaan on? Kihlström kertoo, että virtsaa se ei ole, vaikka sen onkin arveltu virtsaputkesta tulevan.

Myös eräs ejakulaation kokenut nainen vakuuttaa, ettei virtsaamista ja ejakulaatiota voi edes verrata.

– En osaa oikein selittää sitä. Se on vain erilaista. Tiedän, että se on eri asia. Uskokaa minua, jos ne olisivat verrattavissa, joisin paljon enemmän vettä, parikymppinen nainen kertoi Cosmopolitanille.

​​​​​​​

– Yksinkertaisesti sanottuna, se on läpinäkyvää, hajutonta eikä tunnu pissalta, vahvisti toinen parikymppinen lehdelle.

– Kuitenkaan siitä, mistä neste tulee, ei aina ole oltu yksimielisiä. Tutkimuksissa ollaan kuitenkin kallistuttu kuitenkin siihen, että se olisi peräisin eturauhasesta, Kihlström kertoo kirjassaan.

Kun nainen ejakuloi, ovat lakanat märät. Nesteen määrä vaihtelee, mutta se voi jopa yllättää runsaudellaan, eikä silloin pelkkä pyyhekään suojaa patjaa. Myös nesteen haju, maku ja koostumus vaihtelevat.

"Valtava lisäkiihoke"

Häpeän tunteet ovat luonnollisia, mutta Kihlström muistuttaa kumppanin reaktion tärkeydestä.

– Hänestä on usein kiinni, voiko nainen täysin nauttia squirttaamisesta. Vaikka naista aluksi nolottaisi, voi siitä tulla valtava lisäkiihoke yhteiseen seksielämään.

– Ainoa kumppani, jonka kanssa se on tapahtunut, on pitänyt siitä. Mutta hän suhtautui avoimesti kaikkeen, mitä kokeilimme. Olen huolissani siitä, että se tapahtuu uudelleen sellaisen kumppanin kanssa, joka ei ole niin avoin, 23-vuotias nainen kertoi Cosmopolitanille.

Lähteet: Kihlström: Iso O – matkaopas huipulle (Kosmos 2018), Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja