Seitsemän lapsen äidille annettiin vain kaksi viikkoa elinaikaa – viimeistä joulua joudutaan viettämään jo lokakuussa

Osaatko tutkia rintasi oikein rintasyövän varalta? Videolla näytetään, miten se pitää tehdä.

Seitsemän lapsen äidin rintasyöpä onnistuttiin ensin parantamaan, mutta myöhemmin taudin havaittiin levinneen hänen keuhkoihinsa. Naiselle annettiin vain kaksi viikkoa elinaikaa. Surullisesta tapauksesta uutisoi muun muassa Mirror-sivusto.

Viime vuonna 46-vuotias seitsemän lapsen äiti Helen Robinson sairastui rintasyöpään. Hänet saatiin parannettua, mutta tauti uusiutui ja levisi naisen keuhkoihin.

Lääkärit tulivat siihen tulokseen, että syöpää ei voitaisi enää parantaa. Brittinaiselle annettiin kaksi viikkoa elinaikaa.

Viime viikolla hänet siirrettiin saattokotiin, jossa hänelle annetaan palliatiivista hoitoa.

Aviomies järkyttynyt

Helenillä ja hänen miehellään Stephenillä on seitsemän lasta. Neljä lapsista on täysi-ikäisiä, nuorin seitsemän ikäinen ja keskimmäiset 10- ja 13-vuotiaita.

Stephen kertoo Liverpool Echo -sivustolle, että Helenin kunto on jo ensimmäisen saattohoitokodissa vietetyn viikon jälkeen kääntynyt nopeasti huonompaan suuntaan. Mies on hyvin järkyttynyt, sillä hän ja Helen ovat olleet naimisissa yli 30 vuotta.

– Hän on kasvattanut lapsen niin hyvin ja on aina auttamassa apua tarvitsevia, Stephen kertoo.

– Olen itkenyt niin paljon. Olemme olleet yhdessä teineistä lähtien. Hän on elämäni rakkaus enkä todellakaan tiedä, miten pärjään ilman häntä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Helenin perhe kerää rahaa hautajaiskustannuksia ja aikaista joulunviettoa varten. He haluavat vielä kerran viettää joulua koko perheen kesken. Stephen kertoo, että joulua on tarkoitus viettää saattokodissa Helenin huoneessa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja