Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti, 25, luuli parantuneensa syövästä – sai kuulla, että mitään ei ole enää tehtävissä: "Haluamme pitää sinut elossa niin kauan kuin voimme"

Syöpä ja ravinto 5:18
Miten syöpä ja ruoka liittyvät toisiinsa? Asiantuntijat kertovat sen yllä olevalla videolla,

Yksinhuoltajaäidin peräsuolisyövän luultiin parantuneen. Sairaus kuitenkin uusiutui ja levisi niin, että mitään ei ole enää tehtävissä. Aiheesta uutisoi muun muassa Aol.com-sivusto.

Viime vuonna yhdysvaltalainen kolmen lapsen äiti Kary Gomez, 25, sai kuulla sairastavansa peräsuolisyöpää. Hän kävi läpi kemoterapian ja sädehoidon, ja hänelle tehtiin kolme leikkausta. Toukokuussa hänelle kerrottiin, että sairaus oli saatu parannettua.

Hiljattain Kary sai kuitenkin kuulla lääkäreiltä musertavan uutisen: peräsuolisyöpä oli uusiutunut ja levinnyt ympäri kehoa, muun muassa selkärankaan ja keuhkoihin. Mitään ei olisi enää tehtävissä.

Kary kertoo News 4 San Antonio -kanavalle, että lääkärit sanoivat hänen tarvitsevan lisää sädehoitoa. Hän kysyi heiltä, mikä järki siinä enää olisi.

– ”Koska haluamme pitää sinut elossa niin kauan kuin voimme”, he vastasivat, Kary kertoo.

"Aloimme itkeä"

Karylla on kolme lasta. Vanhin on 6-vuotias, keskimmäinen 4-vuotias ja kuopus 3-vuotias. Kary kertoi suru-uutisen heille viime viikolla.

– Sanoin, että en tiedä, miten ja milloin se tapahtuu. Sitten me kaikki aloimme itkeä.

Kary aikoo nyt varmistaa, että joku pitää lapsista huolta, kun häntä ei enää ole.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: News4sanantonio.com, Mirror.co.uk, Dailymail.co.uk, Aol.com

Lue myös:

    Uusimmat