49-vuotias nainen heräsi aamukahdelta hirvittävään päänsärkyyn – lääkäreiltä järkyttäviä uutisia

Uusilla teknologioilla syöpää vastaan 13:32
Videolla keskustellaan siitä, millaisilla uusilla teknologioilla voidaan taistella syöpää vastaan.

Hirveästä päänsärystä kärsinyt perheenäiti sai kuulla lääkäriltä lohduttomia uutisia: hänellä oli enää viikkoja elinaikaa.

Englantilainen neljän lapsen äiti, suosittu kauneusvloggari Samantha Last, 49, heräsi viime viikolla hirveään päänsärkyyn.

– Hän pyysi parasetamolia, joten tiesin, että se oli vakavaa. Hän ei koskaan halua kipulääkkeitä, hän kieltäytyi niistä jopa synnytyksen aikana, Samanthan aviomies, David, kertoi The Sunin haastattelussa.

Kipulääke ei kuitenkaan auttanut. Kun kipu ei hellittänyt aamullakaan, David vei vaimonsa sairaalaan. Siellä Samanthalla oli vaikeuksia nähdä kunnolla, joten hänet määrättiin aivokuvauksiin.

Diagnoosi oli  lohduton: aggressiivisen aivosyövän harvinainen muoto.

"Noin neljä viikkoa aikaa"

Vain päiviä myöhemmin lääkärit kertoivat, että syöpä on parantumaton, eikä elinaikaa voi pitkittää millään hoidolla. 

Samantha viettää viimeiset viikkonsa kotonaan. Aviomiehen mukaan naisen muisti ja puhekyky ovat jo heikentyneet.

– Uskomme, että hänellä on noin neljä viikkoa aikaa, David, 51, kertoo.

Viimeiset hyvästit

Nainen julkaisi viimeiset hyvästinsä 15 000 YouTube-seuraajalleen. Samanthan vlogi keskittyy vanhempien naisten meikkivinkkeihin.

– Tämä on ollut mahtavaa, olen rakastanut jokaista sekuntia, liikuttunut nainen kertoo yllä olevalla videolla, jonka toteaa olevan viimeisensä.

Samantha kertoo videolla kärsineensä muun muassa korvatulehduksista diagnoosia edeltävinä viikkoina, mutta ei mistään "vakavasta". Videota on katsottu liki 100 000 kertaa.

Samantha ja David toivovat rahallista tukea kauneusvloggaajan seuraajilta. He toivovat saavansa kerättyä rahaa viimeistä road trip -reissua varten, jotta Samantha voisi käydä vielä suosikkipaikoissaan.

Samantha on ollut naimisissa miehensä kanssa jo 30 vuoden ajan. Parilla on neljä lasta, iältään 21–29-vuotiaita, sekä seitsemän lastenlasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat