Seiska: Laulaja Dannyn, 78, ja ex-avustaja Helmin, 19, välit lämpenivät: "Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi"

15:32
Danny vuonna 2018: "En jää eläkkeelle"

Seiskan artikkelissa kerrotaan, että kaksikon suhde on syventynyt. 

Kesällä Danny Lipsanen, 78, joutui keskelle suhdehuhuja, kun Seiska uutisoi tuolloin, että miehellä olisi säpinää 19-vuotiaan ilmajokelaisen Helmin kanssa. Musiikkineuvos kuitenkin tyrmäsi väitteet ja kertoi seurustelevansa laulaja Erika Vikmanin kanssa. 

Syyskuussa Vikman ja Lipsanen kuitenkin ilmoittivat eronneensa

Helmi vietti kesän Dannyn luona Raumalla auttamalla Dannya arjen askareissa, kuten tekemällä ruokaa tiluksilla olleille rakennusmiehille.

Tuoreessa Seiskan artikkelissa kerrotaan, kuinka heidän tiensä oli tarkoitus erkaantua, mutta toisin kävi. Helmi onkin viettänyt paljon aikaa viime aikoina Dannyn luona. Musiikkilegenda kertoo, että Helmin avustajapesti on sen sijaan päättynyt. 

Haastattelussa kysytään, että jos kyse ei ole enää ammatillisesta suhteesta, niin mistä sitten? 

– Tapani elää on sellainen, että lähes kaikki ihmissuhteeni ovat hyvin pitkäaikaisia. Sihteerinikin on ollut palkkalistoillani 54 vuotta. Yritän aina rakentaa ihmissuhteista elinikäisiä tai ainakin mahdollisimman pitkiä, Danny muotoilee haastattelussa. 

– Ilokseni Helmi on liittynyt tähän joukkoon. Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni, Danny jatkaa haastattelussa. 

Vikman kertoi syyskuun alussa Instagram-tilillään erosta. Ex-pariskunta myönsi suhteensa vuonna 2016. 

– Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan, Vikman kirjoitti päivityksessään.

– Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme merkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet, nainen totesi kirjoituksessaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja