Seiska: Danny, 77, palkkasi Helmin, 19, Rauman-kotiinsa pitämään ukkolaumasta huolta: "Toivon, että tämä ihmissuhde ja ystävyys kestäisi"

3:08:12
Armi ja Danny Virve Rostin valmistujaisissa.

Danny Lipsanen ja Helmi antoivat Seiskalle ensimmäisen yhteishaastattelunsa. 

Viihdelegenda Danny, 77, joutui heinäkuussa keskelle suhdehuhuja, kun Seiska uutisoi tuolloin, että miehellä olisi säpinää 19-vuotiaan vaaleaverikön kanssa. Myöhemmin vaaleaverikön henkilöllisyys paljastui ilmajokelaiseksi Helmiksi

Danny kuitenkin tyrmäsi suhdehuhut ja totesi, että seurustelee edelleen laulaja Erika Vikmanin kanssa. 

– Jos mietitään parisuhdetta, niin seurustelen edelleen Erika Vikmanin kanssa. Kyllä minä sitten tiedotan, jos sellainen hetki koittaa, että eroamme, Danny totesi. 

Väleistä

Nyt viihdelegenda ja 19-vuotias Helmi ovat kertoneet väleistään tuoreessa Seiskassa. Helmi on viettänyt kesän Dannyn luona Raumalla merenrantahuvilalla. Alkuun hän oli muutaman päivän viikossa, loppuvaiheessa koko ajan. 

Helmi kertoo lehdessä, että tapasi musiikkineuvoksen ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten konsertin jälkeen. Tänä keväänä, ylioppilaskirjoitusten jälkeen hän ei tiennyt, mitä lähteä opiskelemaan, joten päätti ottaa yhteyttä Dannyyn. 

Danny pyysi Helmin Rauman kotiinsa, joka meni auttamaan ruoanlaitossa, kun musiikkineuvoksen kodissa oli rakennusmiehiä korjaamassa myrskyn jälkiä. Rakennusmiesten lähdettyä Helmille ilmaantui paljon muutakin tekemistä. 

– Mikään ei ollut hienompaa, kuin saada tänne tuollainen ihana mimmi, joka osasi asiansa ja piti ukkolaumasta huolta. Helmi ravitsi meitä hienosti. Välillä hänen piti lähteä käymään kotona, mutta se osottautui sikäli hankalaksi, että sillä välin ukkolauma oli ilman ruokaa, Danny toteaa Seiskan haastattelussa. 

Helmi on palaamassa nyt takaisin Pohjanmaalle. 

– Toivon kyllä, että tämä ihmissuhde ja ystävyytemme kestäisi. Minulla on sellainen vika, että kiinnyn niin helposti ihmisiin. Eihän sitä tiedä, vaikka Helmin elämä kulkisi vielä pääkaupunkiseudulle päin. 

LÄHDE: Seiska


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja