Janita Lukkarinen heräsi kyyneleet silmissä: "Syöpä tekee välillä niin järkyttäviä kipuja, että luulen kuolevani"

Syöpä varjostaa tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen joulua:"Olen ollut jo 524 päivää kuolleena" 11:29
MTV Uutiset haastatteli Lukkarista juuri ennen joulua hänen kotonaan.

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen heräsi tänään itkien, kun hänen vointinsa oli niin huono.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on kamppaillut syöpää vastaan jo yli 1,5 vuoden ajan. Lukkarinen sai jo kertaalleen terveen paperit, mutta syöpä uusiutui viime kesänä. Vuoden alussa lääkärit päättivät siirtää Lukkarisen saattohoitoon Terhokotiin.

Lukkarinen on aktiivinen Instagramissa, jossa hän jakaa avoimesti tuntojaan liittyen syöpään lähes 73 000 seuraajalleen. Lukkariselle tuleekin sosiaalisen median kautta paljon tsemppiviestejä, mutta myös ikävämpää palautetta.

Lukkarinen teki paluun Instagramiin pienen sometauon jälkeen pari viikkoa sitten. Tänään hän päivitti pitkästä aikaa uuden kuvan itsestään sekä kuulumiset someseuraajilleen.

– Jokainen päivä on mulle extraa täällä. Vatsa oireilee, siis se syöpä tekee niin järkyttäviä kipuja välillä että luulen kuolevani. Hoitohenkilökunta onneksi on vain napin painalluksen päässä. Mulla on se ranneke onneksi. Pari kertaa on kyllä ollut paha paikka, enkä ole pystynyt painamaan edes kellosta, mutta Luojalle kiitos en ole silloin ollut yksin ja joku muu on painanut seinässä olevaa nappia, Lukkarinen kiittelee.

Tänään aamulla Lukkarisen vointi on ollut jälleen huono. 

– Heräsin taas itkien kun joka paikkaan sattui, mulla on tulehdusarvot eli crp taas 300,mutta hyvä uutinen oli se, että hemoglobiini on pysynyt hieman yli 100. Mulla menee laajakirjoinen antibioottikuuri nyt, ja se tulee kolmesti päivässä.

Lopuksi Lukkarinen kertoi päivityksessään, että hänen kotilomansa peruuntui tältä päivältä.

Lue myös:

    Uusimmat