Sebastien Ogier suitsuttaa Jari-Matti Latvalaa – "Se on erittäin positiivinen juttu"

Jari-Matti Latvala pääsi juhlistamaan Toyotan kaksoisvoittoa – Rovanperä neljäs 1:51
Sebastien Ogier ajoi voittoon MM-kauden avanneessa Monte Carlon rallissa.

Rallin seitsenkertaisella maailmanmestarilla Sebastien Ogierilla on vain hyvää sanottavaa uudesta tallipäälliköstään Jari-Matti Latvalasta.

Kaksikko työskenteli yhdessä jo kuljettajina, kun Ogier napsi ensimmäiset MM-tittelinsä Volkswagenilla vuosina 2013–16.

– Homma on alkanut hienosti ja helposti Jari-Matin kanssa. Me tunnemme toisemme hyvin Jari-Matin kanssa. Olen varma, että hän haluaa tehdä tiimistä entistä vahvemman. Uskon myös, että hän tuo mukanaan tiimiin valtavan intohimonsa lajia kohtaan, Ogier jutteli MTV Urheilulle Monte Carlon MM-rallin yhteydessä.

– Omalta osaltani olen todella onnellinen, että saan työskennellä taas hänen kanssaan.

Ogier tietää, mitkä ovat Latvalan pääpainopistealueet, joita tuurilainen haluaa tallipäällikkönä toteuttaa.

– Jari-Matti on aina ollut erittäin mukava kaveri ja ystävällinen ihmisille. Se on erittäin positiivinen juttu. Jos katson taaksepäin aiempia päälliköitäni, on tärkein juttu aina ollut pitää tiimissä hyvä henki päällä sekä yhteistyö ihmisten välillä. Uskon, että juuri tuo asia on Jari-Matin päätavoite johtajana, Ogier sanoi.

Ranskalaistähti päätti vielä jatkaa uraansa kaudella 2021, vaikka viime vuoden piti alun perin olla viimeinen. Koronan supistama tynkävuosi sai kuitenkin miehen vielä jahtaamaan kahdeksatta titteliä. Ogier lupaa, että tällä kertaa lopettamispäätös pitää.

– Viimeinen kausi tämä on. En sano, että en ajaisi vielä joitain ralleja. En ole vielä juuri miettinyt tulevaa, mutta en sulje pois vaihtoehtoa, että ajaisin joskus vielä joitain kisoja. Olen päättänyt, että nämä pitkät kaudet riittävät minulle. Koko ajan on vaikeampi olla pitkiä aikoja poissa kotoa.

Rallin MM-sarja jatkuu vajaan kuukauden kuluttua Rovaniemen osakilpailulla. Ogier johtaa sarjaa otettuaan Monte Carlosta maksimipisteet. Toisena oleva tallikaveri Elfyn Evans on yhdeksän pisteen päässä.

Lue myös:

    Uusimmat