Sebastien Loebin sivuuttaminen tarjoaa merkittävän oljenkorren – "Saattoi näyttää siltä, että urani on jo ohi"

Irlantilainen Craig Breen saa himoitsemansa mahdollisuuden rallin MM-sarjassa, kun Hyuandai päätti vaihtaa hänet Sebastien Loebin tilalle Ruotsin MM-ralliin

Hyundai oli suunnitellut ajavansa Ruotsissa kolmikolla Thierry NeuvilleOtt Tänak–Loeb, mutta tähän tuli muutos heti Monte Carlon avauskisan jälkeen. Breen palaa Hyundain rattiin ajettuaan viime kaudella vain kaksi MM-rallia. 

– Tiedän, että ulkoa päin saattoi näyttää siltä, että urani on jo ohi. Mutta Andrea (Hyundain tallipäällikkö Adamo) sanoi, että minun pitää luottaa häneen, Breen kommentoi Autosportille

Breen sanoo, ettei hänestä tuntunut missään vaiheessa siltä, että hän olisi pudonnut pois Hyundain paletista. 

– Olen niin innoissani, että pääsen takaisin autoon. Haluan näyttää mihin pystyn MM-sarjassa. 

– Olen valmis tekemään mitä tahansa pysyäkseni tiimissä. Haluan edetä urallani täällä. Tämä on erityinen paikka, Breen hehkuttaa.  

Hyundain johto tunnusti, että maanantainen päätös oli osittain taktinen, sillä avauskisasta poissa ollut Breen pääsee ajamaan Ruotsissa ryhmän viimeisenä. Jos olosuhteet ovat lumiset, Breen hyötyy puhtaammasta linjasta. 

Ruotsin MM-ralli on ohjelmassa reilun kahden viikon päästä. Osakilpailun järjestämisen yllä on kuitenkin kysymysmerkkejä olosuhteiden takia.

Lue myös:

    Uusimmat