Sebastian Ahon NHL-seura palasi jäälle korona-aallon jälkeen – Teuvo Teräväinen sairaana

3:37
Videolla juttua maanantain vastaisen yön NHL-kierroksesta.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina Hurricanes joutui pelitauolle sen jälkeen, kun seurassa todettiin useita koronavirustapauksia. Tiistaina Hurricanes palasi joukkueharjoituksiin – varsin vajaamiehisenä.

Hurricanes asetti yhteensä kuusi pelaajaa NHL:n koronaprotokollalistalle. Kyseisten pelaajien joukossa oli myös suomalaistähti Teuvo Teräväinen (muut pelaajat: Jordan Staal, Jordan Martinook, Warren Foegele, Jesper Fast ja Jaccob Slavin).

Kuudesta pelaajasta ainoastaan Staal on päässyt pois listalta. Kanadalaissentteri uskoo, että tauti levisi hänen kauttaan Hurricanesin pukukoppiin.

Staal oli ensimmäinen Hurricanesin pelaajista, joka antoi positiivisen koronanäytteen.

Seuran suomalaistähti Sebastian Aho ei lähtenyt syyttelemään Staalia, vaan Aho iloitsi, että kokenut sentteri pääsi takaisin joukkueen vahvuuteen.

Samalla Aho jakoi tilannepäivityksen Teräväisen voinnista.

– Aho kertoi, että hän on jutellut niiden pelaajien kanssa, jotka ovat olleet nyt sivussa. Hänen mukaansa Teräväinen on hieman kipeänä, ja että hän saattaa missata muutaman pelin, News & Obserberin toimittaja Chip Alexander twiittasi.

Hurricanes ehti pelata kolme ottelua ennen koronataukoa. Kyseisissä kamppailuissa Aholle merkattiin tehot 1+2 ja Teräväiselle 0+2.

Hurricanesin seuraava ottelu on ohjelmassa Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä. Tuolloin vastaan asettuu Tampa Bay Lightning.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja