Mikko Koivu debytoi uudessa NHL-seurassaan – Patrik Laine byrokratian keskellä

Patrik Laine kaupattiin NHL:ssä – C Moren asiantuntija Sami Kapanen:"Kauppa, mikä oli pakko tehdä" 2:32
Video: C Moren asiantuntija Sami Kapanen puhuu Patrik Laineen siirrosta Columbus Blue Jacketsiin.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Mikko Koivu hyppää ensimmäistä kertaa tositoimiin Columbus Blue Jacketsin riveissä, kun sinitakit kohtaavat Suomen aikaan keskiviikon vastaisena yönä Florida Panthersin. Sen sijaan Patrik Laineen Blue Jackets -debyyttiä joudutaan yhä odottamaan.

Koivu, 37, siirtyi Blue Jacketsiin viime kauden jälkeen, kun Minnesota Wild ei enää tarjonnut hänelle enää uutta jatkosopimusta.

Koivu oli NHL-kauden alkuhetkillä koronaprotokollalistalla. Tämän myötä hän missasi Blue Jacketsin kuusi ensimmäistä ottelua.

Tulevan yön Panthers-kamppailussa Koivu hyökkää samassa ketjussa Mihail Grigorenkon ja Kevin Stenlundin kanssa.

Sen sijaan Blue Jacketsin tuoretta hankintaa Patrik Lainetta ei nähdä vielä sinitakkipaidassa. Laine on yhä Kanadassa, missä hän odottelee työlupaa Yhdysvaltoihin.

Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen mukaan Laine on matkustamassa Ottawaan, mistä hän saa tarvittavat luvat. Tämän jälkeen hän lentää Blue Jacketsin kotikaupunkiin Ohioon, missä hän aloittaa 48 tunnin mittaisen karanteenijakson.

Laine siirtyi viikonloppuna Winnipeg Jetsistä Blue Jacketsiin kaupassa, jossa Pierre-Luc Dubois matkasi toiseen suuntaan. Blue Jackets sai kaupassa Laineen lisäksi toisen hyökkääjän, Jack Roslovicin.

Lue myös:

    Uusimmat