Mainos

"Se viimeinen toivo välttää diabetes, rasvamaksa ja sydänsairaudet" – uutuusohjelmassa laitetaan suomalaisten elintavat kuntoon

Olet mitä syöt nähdään AVAlla tulevana syksynä!

Rakastettu Olet mitä syöt -ohjelma nähdään uudistettuna AVAlla hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana. Tämän kauden aikana nähdään kymmenen erilaista ja koskettavaa taistelua ylipainoa vastaan. Olet mitä syöt alkaa AVAlla keskiviikkona 17.10. klo 21.

– Ohjelmaan osallistuneet päähenkilöt ovat kaikki elämänsä aikana kokeilleet ihan kaikki kitukuurit kaalikeittodieetistä fitness-kisadieettiin. Siksi moni heistä oli jo melkeinpä heittänyt kirveensä kaivoon ja osalle heistä ohjelma on ollut se viimeinen toivo välttää kakkostyypin diabeteksen, rasvamaksan ja sydänsairaudet kaltaiset taudit, Laukka toteaa.

Myös Laukka itse ja koko työryhmä huomasi ohjelmalla olevan vaikutuksia myös heidän elintapoihinsa – ja niiden uudelleen puntarointiin.

– Tuotantotiimin jäsenien keskuudessa jokainen havahtui miettimään elintapojaan kuvausprojektin aikana, Laukka kertoo.

– Itse huomasin, että jostain syystä makkarat ja karkit ovat tämän ohjelman kuvausten aikana alkaneet kilkutella huonoa omaatuntoa, Laukka lisää hyväntuulisesti.

Laukalla on ohjelmassa nähtävien ihmisten ja heidän auttamisensa lisäksi haluna vaikuttaa myös isommassa kuvassa suomalaisten hyvinvoitiin.

– Oma kunnianhimoinen tavoitteeni on, että ohjelman myötä suomalaiset innostuisivat pitämään paremmin huolta itsestään ja olisihan se hauska ajatus, että paljon parjatut suomalaisten elintavat kokisivat samanlaisen mullistuksen kuin ohjelman päähenkilöillä, hyvinvointilääkäri paljastaa.

Olet mitä syöt alkaa AVAlla keskiviikkona 17.10. klo 21.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja