Olet mitä syöt -ohjelman ensimmäisessä jaksossa seurataan Henna Kalinaisen matkaa – tuli raskaaksi heti elämäntaparemontin jälkeen

3:29
Henna Kalinainen kertoo Olet mitä syöt -ohjelman pressitilaisuudessa matkastaan kohti parempia elämäntapoja.

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa to 3.9. klo 20 MTV3-kanavalla uuden tuotantokauden jaksoin.

Nyt alkavalla kaudella on mukana 11 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista, joiden apuna, tukena ja valmentajana elämäntaparemontissa toimii hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Hänen johdollaan henkilöt starttaavat loppuelämän pituisen hyvänolon matkan kunnostamalla elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan.

Tämän tuotantokauden henkilöt painivat hyvin erilaisten ruokavalio-ongelmien ja haasteiden kanssa. Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapoja pysyvästi terveellisemmiksi. Osa muutoksista jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilöitten elämään.

Kauden aikana nähdään kutkuttavia, koskettavia ja inspiroivia elämäntapamuutoksia, joilla lähdetään tavoittelemaan pysyvää hyvinvointia. Uusi kausi käynnistyy Henna Kalinaisen, Jon "Juno" Korhosen, Lalli Savolaisen ja Rea Tallgrenin jaksoilla.

Kalinainen kertoi MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa, että hän oli miettinyt pitkään muuttaa elintapojaan, mutta ei onnistunut siinä. Lähipiiri patisti Kalinaista lähtemään mukaan ohjelmaan ja lopulta hän suostui. Elämäntapamuutoksen ansiosta hän tuli raskaaksi. 

– Tämä ohjelma on tehnyt täyskäännöksen minun elämässäni. Muutin elämäntapojani ja sitten odotankin lasta. Parisuhde voi paremmin kuin koskaan, minä voin paremmin kuin koskaan. Elämäni on täysin muuttunut, Kalinainen kertoi.

Uudet Olet mitä syöt -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 20. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja