Pepe Willberg kuulee hurjat tulokset terveystarkastuksestaan: "Ensimmäinen oire voi joskus olla äkkikuolema"

0:54
Katso videolta Pippa Laukan pysäyttävä puhe Pepelle

Olet mitä syöt -kausi jatkuu Pepe Willbergin ja Pauliina Visurin jaksolla. 

Olet mitä syöt jatkui tänä syksynä uuden tuotantokauden jaksoin. Tälläkin kaudella on mukana yhteensä 12 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista ja ensimmäistä kertaa myös pariskuntia, joita hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa terveellisten elämäntapojen pariin.

Kauden neljännessä jaksossa 12. lokakuuta laulaja Pepe Willberg ja hänen managerinaan toimiva puoliso Pauliina Visuri. Kaksikko rakastaa kakuilla herkuttelua sekä voilla ja kermalla ruoan makujen taittamista/hiomista. He eivät näe suuria ongelmia ruokavaliossaan, koska olo on hyvä. He ihmettelevät kuitenkin, miksi vyötärönympärys tuntuu kasvavan, vaikka liikuntaakin harrastetaan.

Jaksossa Laukka kertoo parille  faktoja heidän terveydentilastaan, mikä aukaisee heidän silmänsä. Willberg järkyttyy kuullessaan verisuontensa iän, hän kuuluu heikoimpaan viiteen promilleen. 

– Koen olevani paremmassa kondiksessa, kuin viisi promillea, hän miettii. 

– Toihan on sen ristiriita. Sä näytät, että kuulut parhaaseen viiteen promilleen, mutta  se ei olekaan niin. Jos niitä asioita ei tutkita, et välttämättä tiedäkään niistä mitään, etkä ole oman itsesi paras asiantuntija, mitä tulee verisuoniin. Karrikoisin ja sanoisin, että se ensimmäinen oire voi joskus olla äkkikuolema, Laukka sanoo. 

Mitä Laukka kertoo? Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Olet mitä syöt alkaa keskiviikkoisin mtv-palvelussa ja klo 20 MTV3-kanavalla. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja