Mainos

Esko Eerikäinen aloittaa painonpudotusurakan – näin retuperällä hänen elämäntapansa ovat!

Esko Eerikäinen tähdittää AVAlla lokakuussa starttaavaa Olet mitä syöt -ohjelmaa.

Rakastettu Olet mitä syöt -ohjelma nähdään uudistettuna AVAlla hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana. Tämän kauden aikana nähdään kymmenen erilaista ja koskettavaa taistelua ylipainoa vastaan. Olet mitä syöt alkaa AVAlla keskiviikkona 17.10. klo 21.

Esko Eerikäinen, 44, tunnetaan radiojuontajana ja entisenä Scandinavian Hunks -tähtenä. Muutama vuosi sitten Esko vaihtoi kuitenkin fitness-elämäntavan ravintolaruokaan ja herkutteluun, tanssilattiat istumatyöhön  ja matalan rasvaprosentin 114 kilon elopainoon. Olet mitä syöt -ohjelmassa Eskon tavoitteena on päästä lähemmäs aiempia elintapojaan.

Hektinen elämä kahden työn ristipaineessa on osasyy Eskon kertyneisiin kiloihin. Viikolla Esko herää radion aamuvuoroon ilman aamupalaa, mutta viikonloppuisin nukkumaanmeno saattaa venyä aamun pikkutunneille juontokeikkojen ja juhlimisen takia. Unen laatu ja määrä ovat surkeita, eikä Esko juo juurikaan vettä, mutta pitää koneen käynnissä kofeiinilla ja virvoitusjuomilla.

Esko on kouluttautunut personal traineriksi ja tietää terveellisen elämän perusteet, mutta niiden toteutuksessa hän ei ole onnistunut. Nyt on korkea aika saada rutiinit kuntoon ja tervettä järkeä liikuntaan ja ruokailuun. Tähän toimivat kannustimena myös tuoreessa terveystarkastuksessa tehdyt löydökset.

Olet mitä syöt alkaa AVAlla keskiviikkona 17.10. klo 21.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja